(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرلک توی آلبوم رومی 2 ترکونده ، آبروی چیو برده الدنگ
این پاپه، سنتی کجا بود
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرلک توی آلبوم رومی 2 ترکونده ، آبروی چیو برده الدنگ
این پاپه، سنتی کجا بود
قبول کن مزخرفه دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شب میبینمتون ... (sm50)
سرلک فقط یه آلبوم خوب داره که اونم ظهیر تشریف داره بقیه آلبوماش مزخرفی بیش نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ ب...رینه تو این پاپ ، که این عقب افتاده ها شدن گنده هاش
همینو اگه زندوکیلی میخوند میترکوند ...
نمیخوام دخالت کنم به هر حال تعصب دارین ... ولی من که ملودی نشنیدم ! دکلمه ی یکنواخت بود ! پایین و اوج نداشتنقل قول:
(sm77) کدوم ملودی قمیشی آخه اینجوریه ؟!؟!؟!؟!
ذائقه موسیقی ملت عوض شده ینی عوضش کردن به ملت اسکل توجه نکن
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)دیگه تا اینجا نمیرن جلو میترسننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که کوبیدن ها جواب نداد و آقا شیکه سوخت ، دور جدید حملات فشار با فرمان آغاشون به حسن چاخان شروع شده با رمز : عاتش به اختیال
چرا اینجوری خونده فقط ادم میگه بشینم شعرو خودم بخونم خیلی خوبه این صفا
یکی از مزخرف ترین کارایی که تا الان شنیدم تشریف داره ...
- (sm2)
اقا این ارور دانلود منجر برای چیه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ملودی ریز تو یه قسمتایی داره که آدمو یاد ملودیای قدیمی سیاوش میندازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که این خوب نیست البته
تعصبی ندارم ، کار خیلی معمولی و بدون اتفاقه
میگم مردم همینارو دوس دارن
ربطی به موافق یا مخالف بودن نداشت حرفم
(sm59)
میلیک میخوای بفوکمت بوگو ..
خبیث ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط صفا کیون لق موزن ..
ارواح نمیدونم کیشو بگم مثلا میخواس سبکشو عوض کنه ..
لب من ..
شب من ..
میگذارم من ..
هدیه دارم من ..
(sm74)
امیر تتلو خطاب به احسان علیخانی: چرا توی برنامه ات چشم ازچشم زنان نامحرم برنمی داری؟
هفت نفر در دنیا کلیدار اینترنت جهانی هستند که در مواقع بحرانی می توانند اینترنت را خاموش و روشن کنند ..
سینجول مرده
یه لینک از این به من برسون لطفا ...
نقل قول:
نمیگیره کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تل فرستادم ..
فوکیدمت خاک تو سرت یه ویدئو نمیتونی بیگیری ..
ممر عچقم شیجو اینستا دادی دست این خارخاسک ..
چرا منقرض نمیشی ...
این آهنگ از سر این سریالم زیاده ...
(sm120)
(sm120) غیر ممکنه به هیچ وجه ! چون گوشمون به ناله عادت کرده اینجوری فک میکنیم ملودیه ! ملودی ینی تق تق بق بق این میشه ملودیه ایرانی نه اینکه کتاب شعر بگیری جلوت با ناله بخونی !!! کلاً ذائقمون عوض شده حتی من که مزخرفات داخلی رو گوش نمیدم چون داخلی ها اونطرفم نفوذ کردننقل قول:
مردم سسخلن حالیشون نیست هر چیزی رو گوش میدن .. اگه عقل داشتن این وضعیت موسیقیمون نبود
میدونم پسرم
حاج خانم صلات ظهر شده (sm2) آنی ( بلال ) اذان بگو (sm2)
پیش نماز مسجد «ابن رشد- گوته» در برلین یک زن آمریکایی-مالزیایی به نام «آنی زونه وِلد» است که خود اذان را با صدای بلند می خواند.
بانیان این مسجد که هشتادوهشتمین مسجد در برلین به حساب می آید می گویند قصد دارند درهای آن را به روی همجنسبازان نیز باز کنند
وسط نماز میچسبن به هم (sm2) اللللللللللللللله اکبرررررررر نمازتونو بخونین خجالت بکشین (sm2)
(sm120)
حضرت استاد رضا یزدانی - عشق پانزده سالگی (امشب سر ساعت 9)
(sm50)
5 نهاد فرهنگی از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی مامور رسیدگی به خواندن دعای جوشن کبیر همراه با موسیقی توسط بنیامین بهادری شدند ...
فاز رضا صادقی شی بود الان جا پای موزن خواس بزاره ..
یه کلیپ گذاش از شرزاد روش خونده .. :l
(sm50)اهنگ نچسبید بهم
(sm120)کاش واقعا باشه جالب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)اصن نمیتونم ریپیت کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم تقصیر شهاب اکبری هم هست چون معمولا تنظیمای شهاب این حس مزخرف بهم میده :|
محسن از این سرلک چی دیده ؟
فقط شعرش خیلی خوب بود
الان میریزن سرم (sm70)(sm81)