من دارم میگم پوشاک گمرک نمیخوره خب یعنی چی(sm25)
یعنی مجازه دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
من دارم میگم پوشاک گمرک نمیخوره خب یعنی چی(sm25)
یعنی مجازه دیگه
مجاز است مجاز والسلام(sm120)
دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هر سایتی پیداکنم میشه دیگه؟
اینجور شد قضیه که
من پیدا میکنم
لینکو میدم به این سایت
پولم به تومن میدم به اون
زیر 50 دلارم باشه گمرکی در کار نیست
میاد در خونه
درسته؟
گفتی هر سری 10 تومن میگیره؟
باید بپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فکر کنم واسه هر پرداخت پورسانت جدا میگیره (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا چی ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm29)نقل قول:
(sm70)باید بتونی ترخیص کنی(sm2)
بانو سیمین !!!! (sm50)
ینی یه تیشرت بگیر 9 دلار 10 تومن اون بگیره کلن میشه 40 تومن؟ (sm51)
ترخیص دیگه چه کوفتیهنقل قول:
ولی اکثرا مارک متفرقه داره ها
(sm50)
(sm81)
ها 40 (sm51)ترخیص تو پست منطقته و محلته اگه پارتی داشته باشی همه چی میاری(sm51)
امروز دو تا اهنگ شنیدم از اریان برای اولین بار نظرم عوض شد(sm50)
تا قبلش فک میکردم اینا موزیکشون با کلاسه شنیده نمیشه ولی نگو یکیشو تو عروسی شنیده بود(sm2)قاصدک(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
(sm25)(sm2)
چرا مسخره می کنی خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست نداری گوش نکن
با تو بودم مگه(sm77)من نظرمو گفتم تو خودت صب تا شب موقع ریلیز کارای محسن میای بد میگی(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز جالبی به نظر نمیاد (sm50)
چرا
حسی
من کی بد گفتم
سیمین بهبهانی فوت کرد
(sm25)نفوس بد نزن خوبه ایشالا(sm19)
سیمین بهبهانی درگذشت
(sm19)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نمیگی نظرتو میگی ولی جالبه هر بار میگی اونی چیزی که انتظار داشتم نبود لامصب یکیشم بگو بدک نبود(sm2)
بازار خرمشهر خوبه
دماغ نامجو(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر اوضاع خرابه(sm3)
همه چی کساده (sm3)
(sm70)یک آدم لاغر دماغ دراز مشدی (sm19)نقل قول:
رضا بهترین کارت و ارزون ترین چیه واسه خرید
لامصب هرینه هاش چقدر بالاست
اره اون یکی شبیه کارای اریانه(sm70)
این دوره تکون نخوره رسمن دیگه باید دوره ایرانو خط کشید (sm50)نقل قول:
دقیقا(sm25) خبری نشه همه چی میره رو هوانقل قول:
ارزون نداره بستیگی به دلاری داره که میریزی توشنقل قول:
گاهی دلم برای خودم تنگ می شود (sm74)
چرا رفتی چرا من بی قرارم (sm50)
(sm70)چطور نداره حالت خوشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]