موسیقی مرموز(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
موسیقی مرموز(sm50)
هر چقد که جلوتر رفت بهتر شد (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم نگفتی اون بچه شبیه کدوممونه (sm50)
گرچه میشه حدس زد کدوم دریوزه (sm50)
انقد بدم اومد ازون تخم سگ حرام زاده با اون سنش بزرگ بشه تجاوز می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه هیچ کس نیست . اینم بی کاره چی میزاره
افسوس که گذشته دیگه برنمی گرده (sm50)
موسیقی فریاد قلبه یه نیازه
موسیقی عشق بازی پنجه و سازه
موسیقی ترجمه راز یه شعره
مث لالایی خوابی دل نوازه
(sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جات خالی گُل سمی زدم و اینم تاثیرات اونه ، وگرنه من روحیه ام خیلی آروم تر از این حرفاست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من هنوزم عذاب وجدان دارم به خاطر اینکه بچه بودم مورچه هارو مینداختم تو آب ببینم چه میکنن.اونوقت این توله سگ (sm25)