ولی بدانید و آگاه باشید که من تسلیم این صحنه سازی ها نخواهم شد ...
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی بدانید و آگاه باشید که من تسلیم این صحنه سازی ها نخواهم شد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما تو هم گربه ای ..
خفه شین دارم درس میخونم حواسم پرت میشه ..
مارادونا (sm120)
او گفت:" دنی آلوس یک عوضی است، کسی که 3 یا 4 بار توپ را لمس میکند و 8 یا 9 بار خطا میکند. او همیشه در منطقهای از زمین حضور دارد که فوتبال در آنجا بازی نمیشود (sm2)
(sm77)(sm77)(sm77) مگه میشه مگه داریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا دور از شوخی، این نامردا اومدن 30 درصد مشارکت گذاشتن برای Refer ها، دیگه سایتا واسه دانلود نمیذارن، همه Refer میدن (تمام سایتا ref) (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حله دیدم، دمت گرم حاجی .... گذاشتم بره رو سرور خودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درس؟ (sm77) من امروز با آفتابه برگشتم (sm30)
(sm50)
Lorde-Melodrama
سبک الترناتیو.خوانندشو نمیشناختم کاریم ازش گوش نداده بودم ولی تو استور دیدم کاورشو خوش اومد و همون کیفیت ایتیونز گرفتم
به حدی فضاسازیای درجه یکی داره و کیفیت کار بالاست که ادم میخواد بشاشه به هرچی تنظیمه ایرانیه
اینو بنده بهترین ترک البوم میدونم البته بیس ریتم دار نداره اتفاقا
هر چی موکلم بگه درسته ...
(sm2)
دنیل دی لوئیس از دنیای بازیگری کناره گیری کرد ... (sm74)
اول صبح نابودم کرد ... (sm172)
دیگه خون به پا نخواهد شد ... (sm81)
آخ ، آخ ، آخ
دنیل دی لوئیس دیگر به عنوان هنرپیشه فعالیتی نخواهد کرد. او از همکاران و مخاطبین خود در طول سالیان دراز بینهایت سپاسگذاری میکند. این یک تصمیم شخصی است و بازیگر و نمایندگانش پیرامون این مسئله توضیحات دیگری ارائه نخواهند کرد.
آخرین فیلمش Phantom Thread شش ماه دیگه اکران میشه کارگردانش هم پاول توماس اندرسون تشریف داره ... (sm50)
میلیک جونم ! جدیدا سیگار چی میکشی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وینستون قرمز ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی سرلک میمرد و من این خبر رو نمیشنیدم ...
من یه مدت وینستون الترا میکشیدم عجب چیزی بود ! الان چند روزه مارلبرو گلد میکشم به شدت کم یابه تو شهرستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به این خودآزار ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارلبرو پایه بلند بگیر ...
دنبال کیون قرمزم نیست (sm74)نقل قول:
وینستون قرمز بکش ، همون حال مارلبرو رو دارهنقل قول:
بازنشسته شد ، بازنشسته کرد ، بازنشسته ... (sm50)
این وینستون جدیدا که جهبه مشکی داره امتحان نکردی؟نقل قول:
میخوام زیاد بو نداشته باشه تابلو نشه (sm59) وگرنه به خودم باشه بهمن میکشم
سبکه ، نمیکشمنقل قول:
پس کنت بکش اگه پیدا کردی 8 اگه پیدا نکردی کنت 4
اکسلنت (sm50) با کنت موافقمنقل قول:
کاش تو ایران هم مثلا هنرمندای موجود کوچکترین درصدی به بازنشستگی فکر میکردن ، فقط فکرشم هم کافیه اگه بکنن ...
ک...ی...ر تو روحت صفاریان ...
آخه عشق باید بازنشسته بشه ... (sm25)
با این خبر معلوم نیست چند نخ بسوزونی (sm2)
باورت میشه خون به پا خواهد شد رو بالای 50 بار دیدم ... فقط به خاطر بازی فوق العاده دی لوییس ...
بهترین بود بهترین ...
21 ژوئن رو روز دنیل دی لوییس نامگذاری میکنم
از این به بعد تو تقویم ماه ژوئن اینجوری میشه 19 - 20 - دنیل دی لوییس - 22 - 23
عالیه لامصبنقل قول:
فیلم های خواهر تینا پاکروان رو هم توصیه میکنم که ببینید ...
سکانس زندان به نام پدرم ( in the name of the father)زیاد نگاه کننقل قول:
دیدم ، زیاد هم دیدم ... (sm172)
این سکانسو میبینم انگار دنیل دی لوییس خودمه باباشم بابامه ینی قشنگ فرو میرم توش در حدی که یه روز این حرفا رو بالاخره با بابام میزنم
اصن حسش حس منه
یکی نیست بگه مدیریی تو رو چه به سینمایی ساختن. توی کارای تلویزیونیت موندی...
من هیچ وقت شمایل یک بازیگر برام اصلا شکل نگرفته. منکر تاثیر بازی ها نمیشم اما واقعا احساس برانگیز نبوده واسم. شاید یکی از دلایلش همین علاقه م به سینمای مستقل بوده