دیوث تو که گفتی نیستم و فلان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث تو که گفتی نیستم و فلان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا سره یه جریانی هارد لب تابم گاییده شد بدسکتور گرفت ناجور.
یه هارد سی گیت باراکودا از این سری جدیدا که 2016 معرفی شده گرفتم از دیجی
لب تابم uefi ساپورت میکنه ولی ویندوز قبلیم رو بوت لگاسی نصب شده بود این ویندوز جدیده رو این مدلی نصب کردم از وقتی که لب تابو روشن میکنی تا صفحه لاگین ویندوز تو 5 ثانیه میاد بالا
ناموسه بوت تایمه
2.9 هم گرفتما ولی این اسپاتیفای کونکشو که نصب کردم یه ذره بالا اومد با اینکه استارت اپشو بستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم اکانت پرمیوم اسپاتی دارم به کارت نمیاد؟
5 دقیقه اومدیم زر بزنیم همتون قایم شدین؟(sm2)
آهنگ ای دریغا واقعا خیلی قشنگه. بنظرم خیلی رو تصاویر سنتوری میشینه تا سریال شهرزاد . مثلا بهرام رادان که آسایشگاهه و گلشیفته هم گذاشته رفته داره این آهنگ و میخونه . اونجایی هم که میگه
(با خودت این نیمه جان را این دل بی آشیان را تا کجاها تا کجاها میکشانی میکشانی) منظورش اعتیاده. کاشکی آهنگ میداد به سنتوری نه شهرزاد مسخره.
این دیگه از اون حرفا بودا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی مدیری تو این سینمای دوزاری مملکت نمیتونه یه فیلم نود دقیقه ای بسازه ؟!
الان یارو زیمین سیب زمینی باباشو میفروشه میره تهیه کننده سینما میشه ! یارو دو تا فیلم کوتاه میسازه میشه کارگردان سینما ...
کلاً سينماي دوزاري و بسي فاسدي داريم از هر نظر
تهيه کننده ها که بيشتر به فکر ارضاي دودولشون هستن و اينکه پول بگيرن از اين اونور خرج فيلم و پارتي هاشون در بياد
بازيگر مرد که بايد حتماً پارتي بگيره و پول خرج کنه تا بهش نقش بدن
بازيگر زن هم که بايد در پارتي شرکت کنه و توسط تهيه کننده و کارگردان تست بدني بشه تا يه نقش بگيره
جالبه دختره دائم داره دستمالي ميشه بين تهيه کننده ها اونوقت تو اينستا پست ميزاره بگذار قضاوتم کنند و آيیییی پاک بودن ینی من .. من پاکم .. پاکی بیا منو بخور و از اين حرفا مثلاً روشنفکري ...
رابطه و پول و پارتي و سيکسيت = سينماي الان ايران
من الان مدیریت صفحه ی اینستاگرام سایت ممر رو در اختیار دارم و حضورم اینجا صرفا جهت صیانت از حضرت استاد رضا یزدانی است و بس ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقوق میده(sm2)نقل قول:
اساسا و اصولا یه فیلم خوب احتیاجی به شکل گرفتن شمایل بازیگرا نداره ، بازیگر اکثرا شخص آخر تو یه مجموعه سینمایی یا سریالی به حساب میان ، ولی اینجا تو ایران اینجوری شده که همه نگاه میکنن به بازیگرا و فیلم رو واسه تماشا کردن انتخاب میکنن ، الان فیلم های ایرانی حتی اسم های زیبایی هم ندارن چه برسه به داستان زیبا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان 2 سال هنوز به سوددهی نرسیده (به قول خودش) منم گوشام درازه ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقلا بگو اینایی که نمیده بزنه به حساب اگه یه روزی به سوددهی رسید همه رو باهم حساب کنه(sm2)نقل قول:
دلی پست میزنم ولی حرفه ای کار میکنم ، پول تو سر سینجول بخوره ،همین که پستای حضرت استاد رضا یزدانی که میزنم رو ادیت نکنه واسه من بسه ... (sm172)نقل قول:
الان برو یه نگاه کن نظرت رو بگو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی سینجول.زندست این باکتری؟(sm2)(sm2)نقل قول:
خیلی خلوته که منقرض شدن همه.الی کو نکنه اتش به اختیار شده رفته پی زندگیش(sm2)
نشد یه جا باشی من ریخت این رضا یزدانیو نبینم(sm2)
نظر خاصی ندارم ولی خوبه
آره ملعوننقل قول:
میرن ، میان ...
الی بعد از پیروزی شیخِ حیله گر در حماسه ی حضور امت ، ناپدید شده (sm2)
بیشتر خارجی میزنم ، کارای تک و خوب هم میزنم ، البته بیشتر از اونایی که دوست دارم میزنم (sm2)نقل قول:
موری دیدی چه خبر ک...ی...ریه امروز اومد ، هنوز درگیرشم ... (sm25)
یعنی چی ناپدید شده.اون صبحونشم اینجا میخورد که(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)بشین فول دیسکوگرافی رضا یزدانیو بزن(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
تو فکرشم ... (sm120)نقل قول:
به به آلبوم ریدیوهد (sm50)
جریانساز راک بود این آلبوم تو سال 1997 که بازسازی شد الان با 3 تراک جدید
راک فقط حضرت استاد رضا یزدانی ... (sm50)
ریدی بابا جم کن خودتو (sm2)
یه کم راک گوش بده ببین چه خبره(sm70)
در انتظار آلبوم ایمجین دراگونز
شاید امروز شاید فردا
(sm173)
به مقدسات من توهین نکن ...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون آلبومی که بهت گفتم بزنی و زدی رو گوش کن تا متوجه بشی من چه سلیقه ی نابی دارم (sm59)
در ضمن عشق پونزده سالگی مال تاتر تشریف داره و تو آلبوم به جز این کار خبری از علیرضا افکاری و سعید زمانی نیست ... (به سلامتی و مبارکی ...)
آلبوم استاد فرشید اعرابی هم این ماه میاد ...(sm50)
همه ی اونا اگه بدونن تو یزدانیو میگی راک ، خودشونو دار میزنن (sm2)
Ibanez Artist ...
شماها باید روضه گوش بدید با آه و اوه سرلک ... (sm2)
این موضوع فقط به ایران ربطی نداره که اتفاقا توی ایران وضعیت به این شکل هم نیست خیلی چون سینمای ما اصولا منوط به کمپانی ها نیستن یه کمپانی هم اگر باشه همون فیلمای نفتی و دولتی هستن و تقریبا میشا گفت ماسینمای مستقل توی ایران داریم.نقل قول:
این موضوع توی فیلمای کمپانی ها بیشتر نمود داره علی الخصوص هالیوود که حتی شمایل بازیگرها جلوتر از فیلمسازهای حتی خیلی بزرگ می ایسته. البته این نگاه توی تماشاگر عام بیشتر شکل میگیره
کسی حق نداره به مدیری بگه بساز یا نساز به خودش مربوطه. اینکه تهش فیلمش میره کنار 100 ها فیلم فیلمسازهای دیگه که خوب نیستن بحث منه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خب کلا اگر به ظاهر مدیری خدمت کرده به کمدی به خاطر برهوت کمدین ها بوده. مخصوصا اگر بخوایم به فیلم هاش از بعد کارگردانیش نگاه کنیم که فاجعه ست
نه در جریان نیستم چه شده است مرشد >؟؟نقل قول:
تو ایران سینمای مستقل نداریم سینماگر مستقل داریم که الان به لطف دولت و مسولان مربوط اکثرا یا کار نمیسازن یا نمیتونن بسازن - دولت الان واسه یه سریا با رانت و ... یه حرکتای راه انداخته و جوابش رو به هیچ جا نرسیده ، همونایی هم که با پول بنیادها و ... فیلم میساختن عملا شدن مهره ی سوختهنقل قول:
اگه دقت کنی میبینی که الان بیشتر بازیگرای خارجی هم خودشون شدن تهیه کننده ، کلا الان فقط فیلم ها پروپاگاندا رو بورس تشریف داره ، الان هم داریم به فصل تابستون و اومدن بلاکباسترا میرسیم ، پس جای امیدواری نیست
دنیل دی لوییس ، بازنشستگی ، به دلایل شخصی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما وقتی کمپانی نداریم یعنی سینمای مستقل که باید خودت به فکر فیلمت تهیه کننده. فیلمنامه ت و همه چیز باشینقل قول:
این موضوع حتی در مورد فیلمهای اولیه کارگردانی مثل اسکورسیزی مثلا گاو خشمگین و راننده تاکسی هست که خیلی ها اصلا نمیتونن بدون دنیرو تصورش کنن فارغ از بقیه ی ارکان فیلم. این شمایل یه بازیگره توی یه فیلم.
نقل قول:
چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm77) کی گفته ؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!
کو منبعشو بگو ؟؟؟؟؟؟