یه چنتا صفحه اینستاگرام این خبرو زدن(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
پایان سینمای بازیگر محوره برای من (sm81)(sm81)(sm81)
من یکی از ارزوهام این بود که ببینم دنیل اسکار چهارم رو بگیره و مریل استریپ رو پشت سر بذاره(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه چنتا صفحه اینستاگرام این خبرو زدن(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
پایان سینمای بازیگر محوره برای من (sm81)(sm81)(sm81)
من یکی از ارزوهام این بود که ببینم دنیل اسکار چهارم رو بگیره و مریل استریپ رو پشت سر بذاره(sm74)
درسته کمپانی نداریم ولی عوضش وزارت ارشاد داریم که خودش وارنر برادرز تشریف داره در حال حاضرنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفت درسته ولی نباید استعداد و بازیگری کارگردان رو ندیده گرفت ، همون راننده تاکسی رو شاید اگه کسی دیگه میساخت و دنیرو هم بازی میکرد اینجوری موندگار نمیشد
خودش ، تو یه بیانیه یک خطی ، افسانه رو تموم کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دسامبر فیلم آخرش میاد که پاول توماس اندرسون ساختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Phantom Thread
نه متوجه حرفت هستم کاملا هم موافقم حرفمون یکیه. منم همینطوره نظرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا عجب شاهکاری زده ایمیجین دراگونز (sm118)(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
بچه ها فریال تو اکادمی گوگوش بود یا استیج ؟
کودوم دوره ؟
به تو چه(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
این ترک گنگ آپی که توی خشن 8 هم بود عجب میره رو مخا
بگو دیوث واجبه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استیج فصل اولنقل قول:
یکی لینک تمام قسمت های استیج فصل اول رو بده مرسی
میلاد یک فیلم خوب معرفی کن نگاه کنیم امشبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سال 1990 به اینور باشه لطفا
The Sixth Sense 1999نقل قول:
Hidden 2005
Who Am I 2014نقل قول:
میلاد هیدن مگه 2015 نیست.نقل قول:
(sm50)
شما گفتي مديري چجوري روش ميشه فيلم بسازه !! خوب معلومه فیلمش میره پیش 100 ها فیلم دیگه چون تکرار یه نقش تو ایران جواب نمیده چه تو تیلفیزیون چه سینما ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مديري حالا ظاهر يا باطن ، کمدي اين مملکت رو راه انداخت . اونم در شرايطي که مردم تو دهه هفتاد به سولاخ ديفال ميخنديدن ، اومد يه سري جوون رو جمع کرد و ساعت خوش رو تو يه اتاق سه در چهار ساخت
زماني که ملت کمدي و طنز رو در صمد سسخل ميشود تصور میکردن ( خیلی ها نمیدونستن کمدی چی هست اصن ) مديري اومد يه سبک جديد ارائه داد اونم تو برهوت .. اون زمان مردم تعطيل بودن از هر نظر ( ما هم بچه بوديم يادم مياد ديگه (sm120) )
بيانيه شد دفاع از مديري .. ولی مدیری نشون داده کمدی رو میفهمه ولی زیر بار خیلی از چیزا نمیره و نمیخواد به هر قیمتی حضور داشته باشه
فيم بين نيسنم ( (sm120) ) ولي هر کي اوضاع سينماي مملکتو ببينه ميفهمه که تو خاليه و هيچي نداره فقط چند نفر دور هم جمع شدن همين !! زير صفر .. حالا مدیری اومده یه فیلم ساخته با اسپانسر و منت فارابی و ... رو نکشیده
روحانی:پرتاب موشک از سوی س-پاه به سوی سران تروریستهای داعش تصمیم شورای عالی امنیت ملی بود
س-پاه: عملیات لیله القدر تحت فرمان مقام معظم رهبری بود
وزیر اطلاعات روحانی: ما اطلاعات دادیم به س-پاه تا بزنه
س-پاه: کلیه مراحل شناسایی و جمع آوری اطلاعات پیرامون وضعیت مقرها و موقعیت تروریست های تکفیری در منطقه دیرالزور، صرفا توسط عوامل میدانی نیروی قدس س-پاه پاسداران انقلاب اسلامی در فرایندی دقیق و مطمئن صورت پذیرفت و در اختیار نیروی هوافضای س-پاه قرار گرفت.
(sm54)مقایسه
(sm120) خب معلومه ســــپاه و روحانی چش دیدن همو ندارن (sm70)
چه خوبه امروز یه نفسی میکشیم (sm100)
فقط این ماه رمضون تموم بشه نفسمون بیشتر هم میشه (sm2)
2015 ندیدم اینی که گذاشتم میشایل هانکه ساختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها دیدمشنقل قول:
من کجا گفتم چجوری روش میشه فیلم بسازه؟ o_Oنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من فرقی نداره ملت به *** دیوار بخندن یا به *** کونک بازیای مدیری. کسی که ادعای روشن فکری داره و تو هر کلامش ده تا اسم دهن پر کن میاره و توی فیلماش میخواد یه رد محوی از وودی الن هم باشه که البته باید گفت زکی بهش نباید سطح فیلماش در این حد باشه که اگه فیلمنامه های قاسم خانی نبود همین اندازه که الان مدیری شده هم نمیشد. تو همین سینما هم افتخاری نیست که با حمایت فارابی فیلم نسازی. الان تقریبا بیشتر فیلمسازای مستقل ما باید خودشون دنبال سرمایه گذار باشن همه که حاتمی کیا نیستن که از 10 جا حمایت بشن. یکی مثل مکری پدرش در میاد و با کمترین هزینه فیلمی مثل ماهی و گربه میسازه که توی دنیا هم دیده میشه با حداقل هزینه (فارغ از اینکه خودم دوست دارم یا ندارم فیلمو) یا خیلی فیلمساز جوون دیگه توی هنر و تجربه. (هنر و تجربه هم البته ساز و کارش خیلی به هم ریخته). تازه اسی تو که تهرانی و بهترین سینماها نزدیکته برو ببین اینا رو خب. اگر قرار بر اینه که سینمای ما رو با جیرانی و الوند و حاتمی کیا و این جور فیلمسازا بسنجی اره واقعا قهقراست. اما اگه دنبال فیلمسازهای کم ادعا بری چیزهای خوبی دستگیرت میشه.
البته اینم اضافه کنم که امیدوارم که من اشتباه کرده باشم و اتفاقا مدیری توی سینما یه اتفاق جدیدی توی کمدی رقم بزنه نه مثل اثار تلویزیونیش. کیه که از فیلم خوب بدش بیاد اونم اگر کمدی باشه
نه شما گفتي تو تيلفيزيونش مونده حالا رفته سینما ... منم گفتم خوب الان خيلي ها هستن که يه شبه کارگردان و تهيه کننده ميشن ! درسته ؟!نقل قول:
نگرفتي منظور منو ! من گفتم مردم اونموقع تعطيل بودن چيزي حاليشون نبود نميدونستن کمدي چي هست اصن . اين مديري بود که کمدي مدرن رو آورد تو اين مملکت ! تازه اونموقع قاسم خاني هم نبود ... ببین سینمای ما بیشتر از این نیست مجبوریم تقلید هم بکنیم اشکالی هم نداره مدیری خودش هم همیشه گفته نقش سیامک انصاری تکراره مثه خارجیا .. حالا تو ایران این تکرار نتیجه نمیده و کلیشه میشه یه بحث دیگس ... مهم اینه همه منتظر باشن که طرف یه سریال کمدی بسازه و کیف کنن تو این قحطی ...
خب ببين تو ايران چيزي به اسم کمپاني فيلمسازي وجود نداره پس همه بايد دم اون سازمان و اين سازمان رو ببينن و ... تا هزينه فيلم رو در بيارن و بسازن ... حالا این سازمانها وصل به دولت و ... هستن بماند
هنر و تجربه هم گذاشتن تا چند تا جوون الکي دلشون خوش باشه
من الان تهران نيستم .. هيچوقت سينما نرفتم خوشم نمیاد ... اصن علاقه اي هم به سينما و فيلم ندارم ... من ميگم اين سينما چيز خاصي نداره که اينقد بزرگش کردن
همتونو میفوکم کی به مدیری توهین کرد بگه بفوکمش ..
به راستی الیاس در ماه های رمضان به کجا می گریزد
(sm50)
می موس ..
اقا سی پی یورو عوض کنیم
ویندوز بالا میاد یا نه
باید ویندوزم عوض کنیم
سی پی یو ربطی به ویندوز نداره
می ره لواط می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی شورت صورتی(sm132)
(sm2)چندبار بردتت پشت تالارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Cache 2005نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اسم منو بردن میومد میدادو در می رفت ..الی اوبی بود (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
های گایز
اینو به اسم هیدنم زدن فک کنم اونو این بودنقل قول: