(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذشت خنده دیروز من به کار جهان
زمان خنده دنیا به گریه های من است ... (sm50)
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Demis Roussos - Goodbye My Love Goodbye (sm172)
چنان که اره ی کند از درخت می گذردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنبه
بی تو یادت
چه سخت میگذرد ... (sm50)
حسام الدین سراج آلبوم ِآینه و آه ... (sm50)
(sm172)نقل قول:
کسی آهنگ شام مهتاب داریوش با کیفیت بالا داره ؟
Bobby Vinton - Mr. Lonely (sm172)
به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی بهمنی شاعر پیشکسوت و رئیس شورای شعر و ترانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دلیل بیماری در بیمارستان «مدرس» تهران بستری شد .
این غزل سرای معاصر در گفتگو با خبرنگار مهر با ابراز رضایت نسبی از وضعیت عمومی خود گفت: فردا یک عمل جراحی خواهم داشت و ان شاء الله بهتر خواهم شد .
استاد محمد علی بهمنی غزل سرای پرآوازه معاصر است که از وی تا کنون کتاب های شعر متعددی مانند «گاهی دلم برای خودم تنگ میشود»، «شاعر شنیدنی است» و «من زندهام هنوز و غزل فکر میکنم» به چاپ رسیده است. همچنین، این استاد شعر و ادبیات فارسی رئیس شورای شعر و ترانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است ... (sm74)