[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
Acrovaya ...(sm50)
خرررررررررررررررررررررررر رره چرا پاک کردی(sm2)(sm2)
ولی بی شوخی الان الی نیست اینجا کسی نمیاد یا کلا دیگه کــونشون نمیکشه؟(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و اینجا اعلام میکنم جایزه کــیری ترین خواننده و موزیک ساز در تمامممممم دنیا متعلقه به دی جی خالد کــون کش خرصدا
این البومشو مفتی دانلود کردم ببینم چه خریه یعنی حالللللللللللللللللم بهم خورد.
از قدیم پیت بال تو هر موزیکی بود یه مستر وورلدواید میگفت اولش.جدیدا هم این نیکی میناژ کــون هندونه ای نمیدونم یه نو مانی یا یو مانی یه همچین چیزی میگه
این خالده کس کش یه طومار میگه(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
اول میگه نمیدونم چی چی بست میوزیک(به اونجای ننش خندیده بست میوزیکه) بعدش یه دی جی خاااااااااااااااااااااااا لد میگه خالدشو 2 ساعت میکشه.بعدشم یه گه خوری دیگه میکنه اونو تحمل نکردم دقیق گوش بدم(sm2)
همه معروفا تو البومش هستن ولی همه ترکا کــیری.خوده جاکششم بجای خالد میگه کالد اخه میمون درسته ننت امریکا پس انداختتت ولی یعنی تو عربی بلد نیستی!! خ نمیتونی بگی!!!
اسمه این بچشم که عکسه کاوره اسده یاده بشار اسد افتادم(sm2)
خلاصه هرچقدر به این دی جی کــیری فحش بدم کمه.اندازشم که با تانک یکیه
دیوث اون عکس اصلشم فیل نبود چه برسه به اینجا بعدشم من نبودم 60 تا ادرس عوض کردی میخوای اونام گردنه من بندازی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم تقصیره این مجی و اون دائم المشکل کامپیوتری یارانه که درخواست کردن(sm2)
این مهدی جهانیم کــیرو زد به علیش دیگه فیت نمیده(sm2)
بابا من بخاطره اون سوال درباره متروکه شدنه اینجا تگت کردم گوره بابای اواتار ولش کن پاک کردی رفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هنو زنده ای دیوث ..
باباااااااااااااااااااااا ااا هواپیمات تو حلقه برادرانه رایت حالا کجارو داری نگاه میکنی(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو شکلک نمیذاری جدی یا شوخیش معلوم نیست.مشخص کننقل قول:
بی شوخی الی اعصاب منو به هم ریخته با نبودش ..
خب تو یکی بنال بگو کجاست نکنه باباش دعواش کرده مودمشو کنده(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم وجود خارجی نداره ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خودش باباس .. :l
عه(sm2).خب کی مودمشو کنده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مطمئنم یکی مودشمو کنده(sm2)
نقل قول:
مه عمه ی شی ..
اسپیک انسانی پلیز(sm2)نقل قول:
یه عدد هادی هم این زیرم میبینم ..
نقل قول:
اعراب گذاریش رو خودت بوکٌون ..
ولی اشترم یه چیزو میدونی.تو باید سیاست داشته باشی میتونی انجمنو شلوغتر کنی.چطوری؟
اینطوری که یه 4 تا تگه رنگی به یه 4 تا بیکارا مثله سینجول و مینجول و پینجول و اینا میدی اسمشونم میذاری مثلا همکار.یه 2 تا ابزار شاخ شیکسته بن و منم میدی بهشون.
اینطوری انگیزه فعالیت به دست میارن
بی بور می موس دیوس ..
تو اصن حرف نزنی بهتره سسسسسسسس(sm2)نقل قول:
عجب اسب خریه ..
بخورش(sm2) دلتم بخواد تو مثالام باشی(sm2)نقل قول:
خره برو عمتو ایسگاه کن مسخره بازی درنیار(sm2)نقل قول:
مثالاتو کاری نداری لاپاتو نمدی !?؟!
اشترم یه یارو هست saha حالا نمیدونم ساحا میشه یا ساها اینو دیدم رادیو پیرم ازش کار میذاره بدکی نمیخونه چرا ازش کار نمیذاری
دارم با اشترم حرف میزنم عمو برو قاقالیلیتو بمک ساعت 1 شب به بعد بیا ببرمت پستو جیش بوس لالا(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جدی اینو گوش کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][128].mp3
برو ولی اون کارو گوش کن نمیشناسی دلیل نمیشه کارش بد باشهنقل قول:
میدانم !
كولهام سنگين و دلم غمگين است !
اما تو دلواپس نباش ! بهار بانو ...
نيامدم كه بمانم ...
تنها به اندازهی نمبارهای
كنارم باش ... (sm50)
ادامه بده ... (sm172)
مجی (sm29)
(sm2)استقلال شیش تا خورد مونده بودم تو دیار غربت کوجا برم (sm81)(sm2)
صل علی محمد یار چاوشی آمد (sm118)(sm59)
(sm19) یاران من
رییس جون کجا بودی ؟ (sm127)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اشترت شایعه مرگت رو پخش کرده بود (sm81)
رییس ... (sm50)