لطیفی: امیدوارم شعارها علیه من خطی نبوده باشد(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
لطیفی: امیدوارم شعارها علیه من خطی نبوده باشد(sm2)
یارو اخونده میگه پاندای کونگ فو کار ضد امام زمانه(sm2)
منبعنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
khamenei.irنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه 3 ساعت 11:30 دیقه ظهر(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) برو خجالت بکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن لق 4 برگ بلدی ؟(sm120)
بازی فقط کلاغ پر(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میله رو تبلت یه بازی نصب کردم خیلی باحاله مربیگریه(sm2) ردینگ ورداشتم تو دسته دوم انگلیس به کاسمیرو پیشنهاد دادم لاشی قیمتش 3 میلیون بود(sm2) اشکام دژاگه 1 میلیونه(sm2)
دیوث تبلت داری ؟(sm120)نقل قول:
همون فوتبال منیجره (sm120)
4 برگ بلد نیستم ، حکم و شلم هم که بلد بودم یادم رفت(sm2)