(sm120)اشترم اینجوری ابراز عشق میکنه در عشق بمیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)اشترم اینجوری ابراز عشق میکنه در عشق بمیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)تو پونزده سالگی بش تجاوز شده بود استادت ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول نظرت چیه یه حرکت انتحاری بزنیم وان پلاس 5 رو بزنیم تو گوشش (sm120)
این عصر دانلودو چجوری سیف کنم برای ایست
اگر تجاوزی هم در کار بوده باشد با رضایت طرفین بوده است ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا اینکه زندست
گفتم این اشترم هر حرفی میزنه برعکس از اب درمیاد(sm2)
اخ اخ یه از خدا بی خبری معلوم نیست کجا داره جوج درست میکنه همه دودش داره میاد تو کولر منم که تنها چه غلطی بکنم(sm2)
برم یه مرغ جوجه ای بخرم خودمم درست کنم پوزشو بزنم(sm2)
(sm19) اشترم بیا بوس بده
اقا فازه بعضی کاربرا چیه خداییش(sm2)
همش تقصیره این اشترمه فقط بلده به من زور بگه(sm2)
سینجول بیا بگو چه کنم عصر دانلود رو
از اونجایی که من اشپزیم خیلی خوبه (جدی) یه چندتا فوت کوزه گری بهتون یادبدم.ما تو اصفهان جوجه معمولی رو اینطوری درست میکنیم اکثرا:
جوجه+پیاز خرد شده+فلفل دلمه ای خورد شده میتونه باشه میتونه نباشه+ماست+ابلیمو+یه ذره روغن مایع.
این شد مواد.حالا شما میتونید بجای ابلیمو از اب سیرترشی استفاده کنید که جوجه رو 200% خوشمزه تر میکنه حتما امتحان کنید
یه جوجه ماستی هم داریم که ماست چکیده یا موسیر فراوون میخواد که اموزشوو میذارم برای بعد در این مقال نمیگنجد
آفرین موکل ...
پختشم قلق داره ها.بجای 2 جهت باید از 4 جهت بپزید.چپ و راست سیخ یکی 5 دقیقه رو به ذغال قراربگیرن کافیه. سیخارو چپ و راست کنید و به هم تکیه شون بدید قشنگ وایمیسن
در اینده ای نه چندان دور یه تاپیک اشپزی میزنم این دیوثا منو دست کم گرفتن ولی تو حتما گوش کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم اشترم یه انجمن تحت عنوان : آشپزی و شیرینی پزی درسته بکنه تو قسمت شیرینی پزی رو دست بگیر من اشپزینقل قول:
خره میدونی این دختر مختر بی عرضه ها چقدر تو گوگل برای اموزش سرچ میکنن؟ جذب دخترارو بالا میبریم(sm2)
هر چی بگی همونه ، من حاضرم تن به هر کاری بدم ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی اینه اشترم دیوث بازی درمیاره تعامل و همکاری نمیکنه وگرنه من اینجارو تبدیل میکردم به گلستاننقل قول:
یه انجمنایی هست که مربوط به زنان و اینا میشه برو ببین چه خبره از یوزر داره میترکه اشترم اگه بذاره من قسمتی از اونا رو هدف قرار میدم(sm2)(sm2)
میلی تو با اشترم رایزنی بکن من برم به کارام برسم
هم باید انجمنشو بزنه هم تگ رنگی صورتی بهمون بده به عنوان مدیران قسمت اشپزی(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
منم میشم دکتر بیماری های زنان و مردان و فروش دیلدو و کاندوم و بقیه وسایل مربوطه ...
وازکتومی رایگان ...
سقط جنین با نازلترین قیمت ...
این میوه نادر کهShiroi Houseki نام دارد 4سال پیش توسط مزرعهداری بهنام یاسوهیتو تشیما پیوند زده شد. افزون بر اینکه تولید این توتفرنگیهای سفید فقط در این مزرعه انجام میشود دلیل دیگر گرانی آنها این است 10درصد محصول مزرعه به رنگ سفید درمیآیند. فقط یک دانه از این میوههای سبک گاهی به قیمت 40 دلار فروخته میشود. این یعنی هر دانه توت فرنگی سفید قیمتی در حدود 150 هزار تومان دارد.(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)این بحثای کلیشه ای رو ول کن بیا بقلم (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اشترم عشقه منه اصن(sm2)(sm2)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس باید انجمن پزشکیم بزنه(sm2)(sm2)نقل قول:
دیوث اینا این تاپیکو به هیچ جاشون حساب نمیکردن میرفتن یه تاپیک دیگه همش حرف میزدن ولی من فقط اینجا صحبت میکردم ازم تقدیر کن(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تاپیکه کاورا باز نمیشه زدی ریدی تو یوزرم؟
(sm120) تقدیر میکنمنقل قول:
البوما رو نتونستم زیاد بگوشم ولی در همون بررسی اولیه هالزی و کتی پری انتظارم بیش از این بود دختر بابا لرده هم عالی بود اناتما چن تا البومه نمیتونم درکش کنم
(sm3)
(sm3) نفوذ - اتش به اختیار - عن بی اختیار و .... و این داستان ادامه دارد
(sm172)
(sm50)به نرمی
(sm120)
محسن دیگه برنامه ای غیر شهرزاد نداره بابا آهنگا خیلی یکنواخت بود اونم با حضور سیناسرلک قشنگترین موزیک محسن گلدون بود
حذف اینترنت حجمی در ایران میتواند یکی از مهمترین اتفاقات چند سال اخیر فناوری اطلاعات کشور باشد و رضایت کاربران را فراهم کند.(sm50)
چاکریم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید دلت لرزید وُ دید، این حال وُ روزِ نا امید
از رفتنت از دست بکشی
آروم بری
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو شیکا کنم به فوکم ..