نت رایگان ایرانسل ....... نبوووووووود؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نت رایگان ایرانسل ....... نبوووووووود؟
عدده 3 رو به 320045445 ارسال کن 2 هزارتومن ازت کم میکنه 22 هزارتومن بهت جایزه میده بعد با اون 22 میری نت میخری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K O U R O S H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالت چطوره چه خبرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بازم اندازه 24 ساعت (البته از الان 23 ساعت) دانلود یکسره نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چند روز پیش که تو عید و شهرمون شلوغ بود، تونستم 100گیگ دانلود کنم تو یه روز (البته سرعت معمولا بین 800 تا 1200کیلوبایت بود) البته مشکل اصلی این بود که مسافر زیاد از اینور و اونور اومده بود، سرعت خوابیده بود
در حالت عادی و همیشگی، سرعت بین 2 تا 4 مگ هست (که الان هم شاملش میشه (sm128))
در جواب سوال من بود، یا در تایید حرف D.SOL ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا بیا و خوبی کن.دیدم سرت خلوته گفتم رسم رفاقت رو به جا بیارم هرچی دله تنگت دوست داره بگی خالی شی(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
چطوری یره (sm132)(sm127)
Hollywood Principle - Solar Eclipsesنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدید نیست ولی اگه نداریش پستش کن بسیار خوبه
خطر همیشه در کمین است(sm2)
تونستن که مشکلی نیست ولی اگه پیداش کنم اون سری تا برات فرستادم فایلاشو یادم نمیاد کجا شوتش کردم(sm2)نقل قول:
حالا بذار برم بگردم.1 میلیون سی دی دارم اخرشم همشو میذارم دمه در اشغالی ببره
(sm2)
(sm2)
سلام دو ستان یه فیل شکن پر سرعت معرفی کنید خوب باشه به جز h.o.tspot
قند شکن رایگان هرگز استفاده نکنین
هم پدر حجمتونو در میاره هم امنیت نداره و ممکنه بدافزار یا کرم به سیستم و موبایل اضافه کنه
ماهی 6 تومن دیگه چیزی نیس
پول ندارم وگرنه تا همین چند روز پیش 3 ماهه داشتم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایفون امنیتش تامین شدست پوله الکی ندید یه سکوریتی خوب نصب کنید خیالتون راحت باشه
یه مشت بابک جهانبخشو علی اصحابی و اینا.یه من خود ان سیزدهمم پیدا کردم اون وسطا ولی خش که هیچی،زخم شمشیر روش بود اینم الان بخاطر جلد داشتنش سالمهنقل قول:
مهدی جان آلبوم کولاک اصحابی داری من دارم دیسک اورجینالش را آلبوم های تو راست میگی، کولاک، دیره مهدی جان حقیقت بالای 40 بار ریپ زدم از آلبوم کولاک، هر بار هم زدم روش انگار خش افتاده میدونی علتش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرکتش هم آوای فروهر هستش.
اینی که الان پیدا کرده بودم تو راست میگیه ولی فکر کنم کولاکم داشتم ولی نکتش اینجاست اینا اوضاعشون خیلی خرابه اینقدر روهم مالیده شدن 1 سانت جای سالم روشون نمونده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره ظهر شد و این اشترم رفت پا منقل بیا بینیم ایمیج گرفتم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی سلیقه ی بووووووق (sm70)نقل قول:
واقعا تصمیم گرفتم همشو بریزم بره کلی سی دی و دی وی دی موزیک و فیلم و برنامه و اموزش و ایناست که دیگه هم استفاده ای ندارم فقط بازی ایکس باکسارو نگه میدارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم سوپره زهره هم قاطیشون دیدم فکر کنم(sm2)(sm2)(sm2) یادش بخیر
عجب آدمی بی خیری شل مغزی هستی پست کن به منزل مستر مولایی خب چه کاریه (sm2)(sm2)نقل قول:
البته به درد همون آشغالی میخوره اونجوری که میگی دیسک ها بلا به سرشون اومده (sm59)
خب تو از اول باید قفسه درست میکردی برای دیسک هات بد سلیقه (sm39)
البته من خودم قفسه درست نکردم ولی قفسه درست کنان را دوست دارم (sm2)
خودم تو کارتون میزارم (sm120)
قفسه چیه اینقدر ات اشغال و چیز میز تو اتاقم گذاشتم جا خودمم نیست(sm2)(sm2)نقل قول:
بیشترشون یه مشت بازیه ماله 200 سال پیش اخه اینا به چه درد میخوره
منم تو پلاستیک و اینا گذاشتم ولی خب مالیدن رو هم گاییده شدن
این البوم کولاک علی اصحابی مشکل ریپ داره صفر ش باز نشده وسطهاش ریپ نمیشه
مهدی تو یک دونه سی دی نداری الکی بلوف نزننقل قول:
کلا سی دی یا سی دیه خاص مثلا موزیک؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم یوزرت یادم نمیاد میشناسمت؟(sm2)
والا سی دی داشتن افتخار نداره بلوف بزنم اپلودم تموم شد عکس میگیرم میفرستم
برای من تمامی تراک هاش اوکی میشه تراک 2 و 3 و 6 انگاری یه جوری هستن نمیدونم شاید من وسواس دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم 2 تا پارت کردم یکی 200 یکی 131 ولی حالا که فکرشو میکنم میبینم کاش 50 تایی کرده بودم بعضی وقتا سکته ای میشه ولی الان 67 تاش رفته جلو کنسل نمیشه کرد
مهدی آلبوم یاد چشمات امین رستمی را داری؟
من 1 ترکم از امین رستمی تو عمرم گوش ندادم چه برسه به سی دی داشتن(sm2)نقل قول:
منم فکر کنم قدیم ریپش کردم یه یکی دو ترکش یه ایرادایی داشتنقل قول:
مرسی دادا لینکش اگه داری پخ کن(sm72)نقل قول:
5 دقیقه دیگه پختو چک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
nordv*p*n یه مورد یه نخفیف خوب گذاشته بود .... 300 تومن دوسال با 500 تا سرور اگه اشتباده نکنمنقل قول:
نه چک نکن لینکش قاط زده بذار این پارت اوله اشترم اپش تموم شد فایلشو برات اپ میکنم میفرستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]