عادل: تو جام ملت هاي اسيا داشتيم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عادل: تو جام ملت هاي اسيا داشتيم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که به ممد قول دادم وگرنه که.....(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كاستا تقصير نداره سيستم اسپانيا مهاجمي مثل كاستا خنثي ميشه توش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همتون همینو میگید ولی همین کاستا از ویا جونتو تورس خوشگلت بهتر بازی میکنه و کرد ولی چون خشجل نیست ازش خوشت نمیاد (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر چی زده بودی ؟(sm14)نقل قول:
من با هما دوستم ممد اما متاسفانه به بعضیام باس گف من دستم بنده دو دقیقه احترام خودتو نگه دار(sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من به کسی قولی ندادم و میتونم ادامه بدم (sm14)نقل قول:
3-1 (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب که افتضاح بود ویا قطعا بهتر میتونس بازی کنه امشب. ببین من دنبال قیافه نیسم بفهم چقد دیر میفتهنقل قول:
(sm50)