شرمنده الی رفتم حموم (sm25)
تموم شد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شرمنده الی رفتم حموم (sm25)
تموم شد ؟
نه دیگه قشنگ مقایسه کردی (sm120) قیاس مع الفارق بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستم آواز خوانی ؟ تحت تاثیر مذهب (sm77) ینی آهنگای قدیمی داریوش سیاوش قمیشی ابی و ... تحت تاثیر مذهب بوده ؟ ینی ملودی و تحریراشون تحت تاثیر مذهب و تعذیه عزاداری بوده ؟ (sm77) با عرض شرمندگی : از اون حرفا بودا ...
ببین این خواننده های دوزاری اصلاً صدا و لحن ندارن که ما بگیم اینه شبیه قاریان قرآنه ! خانه از پای بست ویران است ! یه مشت خزعبل با یه ملودی که مختص ناله کردنه ساخته میشه همین !! چیزی نداره !
یه قیاس مع الفارق انجام دادی بین اینا با خواننده هایی مثل داریوش ! فقط و فقط یه تیکه از آهنگای قدیمی داریوش = تمامی آهنگای این آفات و 10 سال موسیقی داخلی ( نظر شخصیمه )
یه شیطنت هم در مورد شادمهر کردیا ای شیطون (sm59) من در مورد خواننده های مورد علاقم هیچ تعصبی ندارم حتی توماس و مدرن تاکینگ ! هر موقع خوشم نیومده اومدم گفتم حالا شما شادمهر رو مثال زدی من تاپیک بغلی هم گفتم چند تا سینگل اخیر شادمهر ضعیف بود و نباید با آفات داخلی کار کنه . کلاً تعصب الکی ندارم که از خواننده بت بسازم و همش به به چه چه کنم که آی ترکوندی و ...
عافیت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نمخوای لینکو ول بدی
(sm120)ماستمالم البوم داد
از تلگرام گرفتم الان آپ میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش سایتا میزنن
Disconnected
اسم البوم اینه ؟
Name: Airbag – Disconnected
Genre: Progressive Rock
Country: Norway
Year: 2016
Format: Mp3
Quality: 320 kbps
Description: Studio Album!
Tracklist:
1. Killer
2. Broken
3. Slave
4. Sleepwalker
5. Disconnected
6. Returned
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 ترکه 115 مگ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
ios 10 خرداد
سینجول کاشکی 1080 ته مدیا رو میزد این سایته بهتر میشد کانورت کرد ته مدیا اصن چرا اکانتی شد دیوث
(sm74)
اون 1080 نسخه سینک شده س ..
نه سانسوره فصلای قبل ازش گرفته بودم
آقا دم همتون گرم
اوقات فراغتم شده خوندن پستای این تاپیک(sm59)
په چرا 1080 کیفیت dvd بیشتر نیکه ..
تو اصن معلوم هه کدوم قبرستونی داری میچرینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باس شی شی ریپ کرده از ِdvd به 1080 دیوث فک نکنم اینجو باشه ..
همون 1080 رو سینک کرده ..
برو بمیر مردک شاسکولنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی مرورگرت چیه + اینکه تم ویندوزت چیه کار دارم ..
هشت قسمت بعدی بعد از انتشار(sm120)میشه 19 قسمت اونجوری اشتپ نوشته
حوصلتو ندارم اول صوبینقل قول:
(sm2)تو خوشگل اکبر خودمونینقل قول:
نوشته اصلی توسط akbarbeauty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن برو اینطو add to chrome رو بزن دیوسه گوزو ..
کروم ندارم
بیا موزیلا مولی هستی تو که ..
قبلا نصب کردم
آخه دیوث تو تا دیروز یکی از بزرگترین مشکلات زندگیت این منوی بالای مرورگر بود چرا خالی میندی ..
ببخشید تب ..
از وقتی وین 10 امده نصب کردم چی میگی تو بعدشم اینو چن ساله استفاده میکنم یادت نیس برای چاوشی دو تا طرح زدیم دهه هشتادوچار
سال 2011 تو هنوز پشمات در نیومده بود من گفتم بش از بچه های اینجا اینو زد
خا ..
پس دیگه برای من گنده نیا (sm2)
من خودم خیلی وقته ست کرده م چون وین رو مشکی کردم یادم اومد ..
(sm74)