وقتی آکورد لامینور معکوس را میگیرم ، یاد تو می افتم... هیچ آکوردی به دلنشینیه آن نیست ، هیچ زنی به دلنشینیه تو (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی آکورد لامینور معکوس را میگیرم ، یاد تو می افتم... هیچ آکوردی به دلنشینیه آن نیست ، هیچ زنی به دلنشینیه تو (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصور شباهت صدای من با چاووشی طبیعی است/ تیتراژ «انقلاب زیبا» را بشنوید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واه واه کجا زدی عجیجم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرضه ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من بهت می گم باید یکی پیدا کنی به فریم ورک bootstrap3 با فریم روک های php اشنا باشه
بتونه افزونه بنویسه
حالا پخ کن ببینیم چی زدی (sm2)
PHP !!!! (sm3)
عشقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا الان همه کپی میزنننقل قول:
فریم ورک یه کتاب خونه است که کد اماده توشه برای سریعتر انجام دادن کار
برنامه نویسی یه قانونش استفاده از کدای اماده است اینجوری هزینه میاد پایین
وقتی css 4 اومده php این وسط چه گوزیه !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
کسی که پلاگین نویس باشه باید کپی بزنه ..
پروژه که میگیری از این پلاگینا استفاده میکنی ..
ولی اینی که تو میگی ینی رفته Inspect Elements کپی زده آره دیگه مفت خوریه ..
البته میشه کاری کرد اینارو مخفی کرد کسی نتونه سورس اصلی رو ببینه ..
css واسه استایلو رنگو ساخت دکمه کادر حاشیه انیمیشنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی به php داره ؟
php زبان برنامه نویس تحت وبه
امیر بیا برو قالبای اینو ببین یکی بخر بعد بده هرجاشو خواستی ادیت کنن
میخوای یه نمونه کار بهت نشون بدم کف بری !?؟! (sm2)نقل قول:
میدونم ولی ترکیب C# , Asp.Net خیلی بهتره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
PHP قدیمی شده ..
+ JAVA Script ..
البته Jquery اومده خیلی بهتره و کاملتره از جاوا ..
+ HTML 5 !!!!
امیر پخ کن طرحتو
(sm98)
-آقای قالیباف مامورین شهرداری یک شهروند معمولی رو کشتن.
-شهرونده مرد بوده؟
-بله.
-مامورین هم مرد بودن؟
-بله.
- خب پس مشکل کجاست؟
نقل قول:
شعر نگو (sm70) ببینم در چه حدیه ، چندتا آشنا دارم کار درست دارم
(sm50)
این سایت سیستمش وردپرسه
زیاد انعطاف ندار برا سایت موزیک
ریدی سینجول(sm2)
آره فوقش یکمی (sm120) عوووووووو عووووووو
html 5 رو با php مقایسه می کنه (sm2)
ابله ترکیبشونو میگم خان خله !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینا چیهنقل قول:
تو برو لینوکستو تماشا کن باوو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقی نمیکنه این زبونا هرکدومو بلد باشی کارت را می افته ابله ..
من با این چندتا که گفتم کار میکنم ..
php چه ربطی داره به css و ...(sm2)(sm30)
css 4 (sm2)
باز قرصاشو نخورده داره چرت و پرت میگه
به جان خودم بگم دو خط کد بنویسن عمرا بتونن ..
الان کرسی شر واسه من تف میدن ..
(sm155)
من باید ببینم ، به درک که ندادی انگار میخوام بگیرم واسه خودم سایت بزنمنقل قول:
باید کدنویس کارش همین باشه تا بتونه با حجم پایین و سرعت لود بالا درست کنه
کلا طراحی باید با کد و رنگ باشه
بخوای طرح و عکس بدی سایت سنگین میشه
بچه جون موقعی که من صفحه اول رادیو طراحی می کردم تو نمی دوسنتی سیمیکالون چیه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6.8 ریشتر !!!! (sm74)
پشت هم یا میمیرن یا یه اتفاق تلخی می افته ..
از تب ها معلومه (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)
(sm70)تب age چک میکنه زیر 18 سال نباشی(sm2)