یه اهنگ خالی باید شادمهر واسه سریال game of thrones بسازه(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه اهنگ خالی باید شادمهر واسه سریال game of thrones بسازه(sm98)
اگر گچ نبود با این خواننده های درجه هفت کار نمیداد(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشم علاقه منده به فیلم
رامین جوادی (sm127)
هیجان(sm118)
من بیشتر(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوونیمو آسون گرفتی زندگی زندگی (sm74)
کاش 28 آذر میداد البومو.... ولی خوبه ک دیگه نذاشت واسه 2017
(sm88)
امید (sm19)
تولدته؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو 28 ام دانلود کن (sm120)نقل قول:
اگه می تونی(sm70)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسل شادمهر نظر سنجی گذاشته و قبل آلبوم ویدئو بیاد یا نه...مثل اینکه خداراشکر منصرف شدند قبل آلبوم ویدئو بدند بیرون
دمو گذاشتن تو اینستانقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشقتم پسر (sm50)(sm54)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 این ماه داداش (sm173)(sm51)
تو این فرصت کوتاه نمی تونه پخش کنه.نقل قول:
پخش نمی کنه که آلبوم بیشتر به چشم بیاد همه توجها به سمت آلبوم باشه نه پرت ویدئو شه.
آب زنید راه را هین که نگار می رسد
مژده دهید باغ را بوی بهار می رسد ...
فک کنم شادمهر اهل اون کارا نباشه دیگه (sm2)نقل قول:
(sm50)
Shadmehr Aghili...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پارساجان خوبی؟؟ پیش بینیت راجع ب آلبوم چیه؟؟ من ک خیلی ب این آلبوم امیدوارم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا چون مزدوج شده؟ (sm2)
من خودم از وقتی مزدوج شدم گمراهتر شدم(sm2)
اینستا ادد کنید منو
Alireza_Aim
پارسا امید مسعود و بقیه(sm120)
من تو اینستاگرام نیستم دوست عزیزنقل قول:
عبارتی که انسانها در خصوص کسی بکار میبرن کهنقل قول:
1-دشمنشونه
2- به شخمشونم نیس
(sm120)
چه قدر بدبینی تو . همیشه لیوان پر رو ببین با خالیش کاری نداشته باشنقل قول:
در ضمن منم اینستا ندارم دوست عزیز (sm2)
(sm2)هم دانشگاهی سابقنقل قول:
(sm2)گیرت بیارم بکشمت
(sm120)نقل قول:
علی رضا یک عکس از خودت بذار اگه خوب چیزی بودی یکی می سازم خودم فالوت می کنم (sm19)
یادم نمی آد کدوم دانشگاه بودی؟نقل قول:
شرمنده با شاهرخ قاطی کردمت (sm30)نقل قول:
(sm120)
(sm50)از هر چه رفاقت است من بیزارم
بیزار ز چهره های مردم دارم
بیچاره کسی که ناکسانند کسش
خوشبخت منم من که خدا شد یارم (sm50)
شور و هیجان زمان البوم طرفدار نیست(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی ها ممکنه حالا نابینا باشن و هنر بعضی های دیگه نظیر شادمهر را نتونن ببینن یا نخوان قبول کنن
هر کی ندونه انگار حالا ایشون چه شخصیت بزرگیه خودش با ارفاق در حد معمولی هم به حساب نمیاد (sm70)
تو هم ک فقط آیه یاس میخونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم ک فقط آیه یاس میخونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]