(sm120)البته از جهت مثبت داغون شدم ه گل میزدیم من حسرت میخوردم چرا گل رو ندیدم
انقد گیر میکرد هیچ گلی رو ندیدم همه رو دانلود میکردم میدیدم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)البته از جهت مثبت داغون شدم ه گل میزدیم من حسرت میخوردم چرا گل رو ندیدم
انقد گیر میکرد هیچ گلی رو ندیدم همه رو دانلود میکردم میدیدم
کاملا به معنی به فاک رفتنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توپ دست بازیکن خودیه خیالت راحته 1 گل هم جلو هستی یه دفاع میبینی بالا زده 1-1 (sm120)
(sm120) خصوصا که جلو تیمهای پشمکی معمولا بازیو نشون نمیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل خوردن ازشون خیلی سوزش داره
راستی اون دفعه پستاتو دیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی به تو گیر دادم سر قضیه ایکر
بدون اینجا ما هر چی بگیم منظورمون حامد فلاح و وجوجه های داخل سایتشه(sm120)
(sm120)اخه میگفتی گه میخوره هر کی میگه ایکر بره از رئالنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی من به شخصیت ایکر و بزرگ بودنش احترام میذارم فقط نظر شخصیمه میگم کمی پیر شده
استدلال های شما هم کاملا منطقیه من فقط نظر شخصیمه
حالا هم که نظر شما درست شد کاسیاس فیکس قطعی خواهد بود(sm120)
اینم اضافه کنم حامد فلاح فقط نظر خودشو تحمیل میکنه ازش متنفرم (sm3)
اینترنت تخمی ما نمیشه همینم ببینی (sm50)نقل قول:
تازه محدوده سریع تموم میشه (sm50)
فعلا یه شبکه لهستانی رو هاتبرد هست که بازی لیگ برتر و بازی های چمپیونز لیگ رو بزاره ولی لامصب هیچی بین نمیشه 10 بازی باشه همشو همزمان پخش میکنه با کارشناسی و .. . (sm81)
گدایی کنم باز میخرم البته 3.4 سال بعد (sm70)
داغ کرده بودم اخه انتظار نداشتم اینطوری ایکر رو ببندی به فحش(sm50)نقل قول:
ایکر الان محبوب ترین بازیکن رئاله و اخرین ستاره اکادمی(sm50)
پیر نشده تازه 33 سالشه بخاطر 2 فصل نیمکت نشینی افت کرده همین(sm50)
ایکر تو اوجشم رو خروج ها مشکل داشت این چیز جدیدی نیست(sm120)
مال مالکت پی اس چی بین اسپورت
الان حق پخش لیگ المان رو هم خریدن بعید میدونم دیگه روی شبکه های رایگان ابوظبی بازی هاشونو بزاره
شبکه ورزش با گزارش استاد فقولی ببین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن خیابانی ارسنالیه(sm120)
دهن سرویس بازی ارسنال و منچستر چقد ضد منچستر حرف زد منچستریا میخواستن به گاش بدن(sm120)
شیندریلین هم یه توییت جنجالی گذاشت فک کنم میخواست بیاد ارسنال(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینو میخوام (sm50)
ملت ماشین اسپورت ارزشونه ما این رسیور (sm30)