(sm193)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm193)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موکل ، ادامه بده من کارارو ردیف میکنم ... (sm120)
تو از خداته من بگا برم؟ این دیوث تحمل حرفامم نداره چه برسه عکس بذارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گ...ا هم جای خوبیه دوتایی میریم اصلا یه حالی میده که نگو و نپرس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس به اختیار بزار ، معظم له خودش دستور داده که همه چی به اختیار باشه ...
اوف اوف به نکته مهمی اشاره کردی(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم اصلا به چه حقی میگی عکس نذارم؟ من #آتش_به_اختیارم(sm2)
مقام عظما فرمودن جوانان هرجا دیدن دولت کم کاری کرد اتش به اختیارن.و بعدشم عرض کردن اتش به اختیار یعنی کار فرهنگی تمیز.مقایسه کن:
Knight of Cups 2015
میخواستم بگم چرا این دو تا فیلم شبیه هم ساخته شدن دیدم کارگردان جفتش یکیه (sm120)
Song to Song 2017
Tree Of Life هم ببین تا بفهمی 3 تاشو ساخته
میلی من اینجا دیگه امنیت ندارم عکس که هیچی،این اشترم نصفه نوشته هامم پاک میکنه یه چیز خوشگل نوشته بودم ندیدی از کفت رفت(sm2)
این رونی مارا خوشگل نیس ولی کردنیه
بی تربیت شیشه نوشابه کار بودی الان زدی تو کار میلگرد؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتر(sm2)
پولدار شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماملم تو سلیقت اخه این 400 گرم استخون کجاش کردنیه.کردنی فقط مهتاب ثروتی کس وطنی(sm2)
اینقدر این کلماتش رو حذف میکنید اخرش میرسیم به شتر(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm74) جان قیافه معصومشو (sm2)
(sm155)
این بنده خدا مثله اشترم دیکتاتور نیست حداقل(sm2)
اشترم هروقت پست ازم پاک میکنی الکی یه عدد ناتیفی نشون میده اون بالا برو از خدا بترس(sm2)
#دودول_به_اختیار(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
دیوث فسیل اینا دیگه از مد افتاد الان توییتر و اینا مده اپدیت شو(sm2)نقل قول:
سر پل ذهاب آماده باش دارم میام :|
خیلی مردی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهره ویدئوی دل بیقرار رو گذاشته (sm172) اول صبح حالم گرفته شد (sm74) (sm27)
(sm2)معنی دیگش میشه بکن تو کـونت
این قضیه داماد شدن مسی چیه این که بچه داره ! عروسی چی کشک چی
کریس کی ازدواج کرد که دو قلوهاش به دنیا اومد ! این یه بچه داشت اونم از زنی که میگن بش پول دادن گم و گور شه
یکی به من بگه اینجا چه خبره
(sm2)تو سایت نوشته بعد سالها بطور رسمی ازدواج کرد !
نازنین من ، برو
نگران من نباش ... (sm50)
(sm2)کامنت اولی شاتلی دریاب
(sm3)
ذوب شدن دمپایی در گرمای طاقتفرسای اهواز
دختر استندآپ دلقکی ، بی شباهت به اون مجری چادریه نیست فک کردم خواهر اونه (sm2)چی گفته تو تیلفیزیون عبدلی تی وی ناظر پخش کجا بوده(sm2)
اون موقع ها پدربزرگ طرف قناد بوده فامیلیش شده قناد و ... من موندم پدربزرگ سوشا مکانی چیکاره بوده (sm2)
الله اکبر الله اکبر الله اکبر
در قرارداد ذکر شده که حق بنده به عنوان کاشف استعداد وی باید پرداخت شود (sm120)
(sm54)(sm10)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم سر کوچه دیدم پدربزرگم تنها نشسته داره تو خلوت خودش نم نم گریه می کنه
نابود شدم
روزای آخرشه (sm50)(sm81)
(sm74)
نیکول جان 39 ساله شد
(sm127)