میلاد داداش بازم فیلم معرفی کن امشب ببینیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد داداش بازم فیلم معرفی کن امشب ببینیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Reader 2008نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
IRobot 2004
The Reader 2008نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
IRobot 2004
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط راک ِ نی انبون (sm120) rock n ney anban (sm2)
یاد فیسبوک بخیر (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم اینارونقل قول:
مخصوصا reader خیلی قشنگه
(sm120)Dont.Worry.Im.Fine 2006 دیشب دیدم پسندیدم
کیبورد جدید چه حالی میده (sm118)
فقط دکمه هاش یکمی صدا میده نرم نیس از این برند انتظار بیشتری داشتم (sm120)
(sm178)
یعنی جلیلی اینقدر به کــیرتون نیست که نه حرفی نه نظری هیچی نگفتید تا حالا؟(sm2)
راضیم ازش ولی موزیکشو گوش نمیدم .. :l
سامان جلیلی:
من محسن چاوشی را نمیفهمم از بس خیلی خوب است. کارهایی که انتخاب میکند، تنظیمهایی که میکند، تن صدایش که به نظرم زمینی نیست و واقعا عجیب و غریب است. نمیتوان گفت ادا هم باشد چون ادا درآوردنش هم واقعا سخت است. نمیدانم چرا تاکنون اجرا نگذاشته و پای سیاست خودش و خاص بودنش و کمتر دیده شدنش هم مانده است. خیلی دوست دارم کشفش کنم و با خودش صحبت کنم.
128 زدم یه دور حالا پلی کنم ..
حالا چون خایه مالی کرده راضی ازش؟
اینم سبک و صداش عینه احمدونده ولی احمدوند کیفیت کارش بالاتره اینه تو کاورشم که خودشو تبدیل کرده به کــون(sm2)
همش ملودی های ترکی اه اه ..
میریم که استارت بزنیم .. (sm128)
اوه اوه خار و مادره مزراتی گاییده شده اولا بی رنگ نمیشه درستش کرد.حتما رنگ میشه و کلی از کــون ماشین میوفته
دوما خوشگل یه 100-150 باید خرجش کنه چون اون در دیگه براش در نمیشه باید تعویض کنه
آلبوم سامان جلیلی ، مقوا ...
هیت نظارت بر ریدمان موسیقی پاپ
(این تاپیک)
امیر اینم بزن (sm10)
(sm172) باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداحافظ موسیقی اصیل پاپ ایران (sm50)
اسم ترک سه جلیلی دستمه (sm70)
جا داره بگیم کوشان ریده (sm2)
او با اشاره به مافياي سينما، تلويزيون اظهار کرد: سينما و تلويزيون مافيا دارد و من 15 سال است که در سينما هستم و مشاهده ميکنم که اين مافيا هر دوره شکلهاي متفاوتي دارد. معلوم است که شما به عنوان عامل يک فيلم يا سريال به نزديکان خود بيشتر اهميت ميدهيد. در دورهاي ما يک فرد را داشتيم که ميگفتند تمام بازيگران را او انتخاب ميکند. اما در حال حاضر شکل آن تغيير کرده است. من به دليل اينکه حرفههاي ديگري هم بلد هستم دغدغه اين مساله را ندارم.
البته اينطوري گفت (sm120) :
در گذشته باند فلان آقا ( شريفي نيا (sm120) ) بود که cast سينما دستش بود
الانم که در مهماني هایی میگیرن و افرادي رو ميبرن و ديندين دوندين دون ( ترجمه : سیکسیت (sm2))
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
201 میلیون دلار ...
آیا می دانید چرا قرارداد 200 میلیون دلار نیست و این 1 میلیون دلار اضافی برای چیست ؟!
بله درسته اشتباه حدس زدید (sm120)
آن 1 میلیون دلار حق منه سهم منه (sm2)
در حاشیه مسابقه دوچرخه سواری در کانادا یک خرس به سمت دوچرخه سوار حمله ور می شود (sm120)
یه لحظه بیا کاریت ندارم د میگم کاریت ندارم (sm2)
اشترم دیوث بجای اینکه همش بساط کنی پامنقل یه ذره مدیریت داشته باش به مشکلات کاربران رسیدگی کن و ساماندهی کن.
بلد نیستی ابزار بده خودم جمعش کنم تگمم بزن مدیر ارشد همه(sm2)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عــــــــــــَـــَـــــــ ـــَـــــــــــَـــــــــ َ.....
ببین اشترم چقدر آلبومای فلک و ویو زده
یه تنه خوار و مادره موسیقی ایرانو به 85 روش سنتی و مدرن گاییده(sm2)(sm2)
تراک 1 جلیلی بدجور اسکی از اهنگ اصحابی :|
رجوع شود به علی اصحابی آلبوم کولاک تراک2 (میشد که) ثانیه 1:18 به بعد
قدیما که راهنمایی و دبیرستان بودیم اگه یه عکس لختی یا فیلم به قول اون زمان فیلم ســوپر میدیدم چشامون 4تا میشد ازبس چیزه خاص و کمی بود
الان اینقدر فیلم و کلیپ و عکس فراوونه که بچه دبستانی ببری یه کس زنده بذاری جلوش تعجب که هیچ،ایرادم میگیره میگه مثلا رنگشو دوست ندارم(sm2)
(sm70)
اخه چرا film super ستاره ای میشه اشترمه عرزشیه اخوند(sm2)
خطر
چی شدس
آدم باش (sm59)
الان یاران تو کف میاد میگه اسمش چیه (sm2)