افرین پسرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
افرین پسرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها
آقا یکی یه کمک میکنه به من؟
من دنبال آهنگ عروسک شکسته که نلی خونده بوده رو با صدای سلی می خوام کسی داره آهنگ و بهم بده؟ (sm50)
پس این الی چکار میکنه چرا مصاحبه محسن نذاشته(sm39)
هادی دیوث پس تو کرمانشاه چه غلطی میکنی(sm102)
دیوث میلاد 771 فک کنم داره دیگه بگیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگرم هیچ کس نداره یه کاری کنید این آدرس دفترشو همین دیار گیر بیارین تو کرمانشاه من برم بگیرم (sm59)
چون هفته قبل شهرو زیرو رو کردم پیدا نشد (sm39)
حبس از کجا
من از کجا
(sm50)
بیا اینجا بیا اینجا اونجا نه ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)مصاحبه گذاشتن تلگرام منتهی عکسه
نقل قول:
با تاخیر منتشر شده
یعنی برم دوباره ؟! (sm192)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آدرس دفترشو گیر بیار برام که اگه رفتم نبود برم همون جا بگیرم
معلوم هست چی نوشته شده ؟! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]