سخت نگیر ... دور هم هستیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سخت نگیر ... دور هم هستیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای محکم کاری بیشتر تو رو هم بزاره لیست سیاه کاربریش دیگه حله ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بگم چیکارت کنه ...(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق این تیکه های بعد از شعر های اینجوری هستم ...(sm2)
حمایت محمد اصفهانی از شادمهر عقیلی
امیدوارم به ایران برگردد !!!
محمد اصفهانی؛ شب گذشته در بوستان آب و آتش تهران روی صحنه رفت و بعد از سالها دوری از صحنه یک کنسرت مردمی اجرا کرد.
قطعه «دلقک» از آلبوم «نون و دلقک» قطعهای بود که بارها توسط مردم درخواست شد که اصفهانی با عذرخوانی از مردم گفت که به دلیل نبودن نوازنده ترومپت نمیتواند این قطعه را اجرا کند.
اصفهانی در ادامه با اشاره به اینکه دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس است، گفت: میخواهم به عنوان آخرین قطعه، به مناسبت روز ملی خلیج فارس، قطعه «ای ایران، ای مرز پر گوهر» را با افتخار اجرا کنم. با آن هنرمندان ایرانی که سالهاست در خارج از این مرز و بوم زندگی میکنند و برای ایرانی بودن خود ارزشی قائل نیستند و آواز ایران و خلیج فارس را فریاد نمیزنند، کاری ندارم، اما یکی از آن خوانندههایی که به دلایلی مجبور شد از ایران برود رفیق و دوست عزیز من است که بارها و بارها حتی در کشورهای حاشیه خلیج فارس ایرانی بودن خود را فریاد زد.
وی در پایان با بیان اینکه هنرمندان خارج از کشور هر کدامشان میتوانند برای ایران افتخارآفرین باشند و امیدوار است به کشور خود بازگردند، توضیح داد: امیدوار هستم که شادمهر عقیلی از جمله هنرمندانی که سالها برای موسیقی ایران و مردم ایران زحمت کشید و بارها برای ایران و ایران خواند، روزی به کشورمان بازگردد و برای مردم ایران در این خاک بخواند.
اجرای قطعه «ای ایران، ای مرز پر گوهر» در شرایطی که تمام حاضران در محوطه بوستان آب و آتش به احترام ایران ایستاده بودند، آخرین مرحله کنسرت محمد اصفهانی بود
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تا دلت بخواد دایورتی تو سایت داریم که تو بلک لیست هم اتفاقا اضاف کردم (sm126)
هی میگم به خودم شل بگیرم هم تو مجازی هم تو زندگی ولی خدایی گاهی اوقات بد سفت میگیرم و دست خودم نی اصن (sm77) (sm2) نه مسعود هم مثل خودم خط قرمزش شادمهره و کسی متلک بندازه از این به بعد با هم دو تایی حمله ور میشیم به یارو (sm77)(sm2)
قربانت ممنونم... کلا زندگی همینه اونایی هم که خارج هستن همش خوشی نیست بالاخره بعضی اوقات ناخوشی و فشار زندگی روشون هست ولی برای ما تو ایران مدتیه شده همش روی دور بدبختی و فلاکت خبر خوب و اتفاق خوب به ندرت پیش میاد چون ما انتخاب کردیم این طوری زندگی کنیم چه از لحاظ اجتماعی چه بعضا از لحاظ شخصی (sm50)
امدیوارم تو هم بهتر از من باشی رفیق خوبم (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچند اینجا شبیه قدیما نیست ولی همین که هستیم خودش غنیمته حتی اگر گاهی مواقع حس حرف زدن هم نباشه ( خودم یکی فاکتور) (sm17)
نقل قول:
اختیار دارین شماها باید برین تو لیست کلوز فرندز ها مث اینستا (sm23)
منو باید از همه جا بلاک بکنه وگرنه اینجوری فایده نداره(sm2)نقل قول:
دست خالی نمیارزه باید ی چیزی بگیریم دستمون... ما فعلا خایه باقر دستمون گرفتیم .. جوون ترا هم گلنار بگیرن دستشون(sm2)نقل قول:
بلک لیستت پر شده پس(sm120)نقل قول:
از قدیم گفتن دستت به دیوار باشه، امیدت به خدا(sm2)
مسعود مثل تانک زرهی میمونه، توام شبیه اسنایپر هواشو داشته باش(sm120)
اره هرکسی هرجایی داستان های خودشو داره، ما هم اینجا هر روز هی بیشتر بهمون فرو میکنن(sm172)
فدایت(sm19)
نه تنها اینجا بلکه هیچ جا مثل قدیما نیست ... برای من که همیشه حس حرف زدن وجود داره ...(sm2)نقل قول:
تو رو از همه جا بلاک کنه بازم یه سولاخی پیدا میکنی ...(sm2)نقل قول:
عادت داری همیشه یه چیزی دستت باشه ...(sm2)