یه مدل جوانان واسه میلاد پیدا کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه مدل جوانان واسه میلاد پیدا کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان امین راست میگه سوناتا شتابش کمه به نسبت بقیه به خاطر لاشه ماشینه اینجوره
2015 بگیر حتما ! اگه میخای سوناتا بگیری
کلا ماشین به سلیقه ی آدم ربط هم داره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم مثلا اگه بودم کلا میرفتم طرف میتسوبیشی!
به سلیقه ی خودت هم نگاه کن
19 سالشه بازیکن کاتانیا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قراره بخریمش رئال تحت نظرش گرفته(sm120)
ای بابا تو هم گیر دادی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی میخوام بخرم
اشتباه نکنی پول بدی به ماشین (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش فيليپ يانکوويچ(sm120)
(sm2)مستقیم میرن پلیس فتا بعد فتا پیگیری میکنه میبینه اکبر کجاس بعد با باران اشنا میشن بعد میفهمن همه البومای مجاز اینجا میزنن بعد اشترم گیر میفته بعد اونم دستگیر میکنن بعد سینا رو لو میده اونم میگیرن سایتم به فنا میره همه راحت میشیم (sm2)
ما رفتیم کار داریم
فعلا خدافظ همگی (sm127)
خودم نظرم رو سوناتاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا میگه اسپورتیج رو با 150 تا هم میشه خرید وسوسه شدم