الی الدنگ 6 ماه پیش بهت گفتم آلبوم فرشاد رمضانیو برسون (sm120)برسون دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
الی الدنگ 6 ماه پیش بهت گفتم آلبوم فرشاد رمضانیو برسون (sm120)برسون دیگه
سریال GOT با کیفیت بلوری 1080 ، 720
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رفتی و تنها نشونیم ازت
یه عکس و یه جاده پر از ردِ پاست
دارم ردِ پاهاتو گم می کنم
دقیقا نمیدونم اینجا کجاست ... (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو شیکا کنم الان به فوکم ..
مهم الان اینه که فیفا کرک شد ..
سینجول این دیگه چه کصشریه؟(sm120)
ها!?؟!
نتفلیکس تاریخ پخش فصل دوم «Stranger Things» را اعلام کرد؛ انتشار پوستر و تیزر جدید
(sm88)
(sm54)اشترم ایست اینجارو بلاک کرد !
(sm50)
آهنگ شهرام صولتی نمونه ی بارز یک اثر کرسی شعرِ
عشقِ پونزده سالگی ... (sm50)
اقا
این لینکای دانلود یعنی اینقدر درامد داره که همه حمله کردن اینجا زارت زارت لینک میزارن و دعوا میکنن؟
(sm118)سینجول
جانم معتمدی ... (sm50)
داستان سریال در مورد یک دانشجو MIT به همراه یک ستاره شناس می باشد که به یک مقام رسمی پنتاگون در مورد کشف حیرت انگیز خود خبر می دهند، آن ها کشف کرده اند که یک سیارک در کمتر از ۶ ماه دیگر به زمین برخورد خواهد کرد و…(sm98)
نه خیلی درآمد ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از مدتها درآمدم شد 16 هزار،درخواست پرداخت دادم هنوزم واریز نشده...
اصلا مگه چند نفر دانلود میکنن
مریم حیدرزاده و موزن و نفرین دقیقه 26 ..
ببین بستگی داره.تو چی میذاری؟ این تاپیک فیلم و سریال خیلی شلوغ میشه و خیلیا این فیلم و سریالارو دانلود میکنن+به رفیقا و فامیلاشون و...... هم میدن.مطمئن باش اگه نمیرزید اینقدر لینکای جور واجور نمیذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)کاور کشا
نود 32 سایت واسم بسته میگه تروجان داره(sm120)غیرفعالش کردم کسی راهی بلده درستش کنم
خب با تاخیر این تاپیک اشپزیو میخوام بزنم و صفا کنید فقط.(sm2) سره جدتون کسخل بازی درنیارید این اشترم چونی فقط دنباله بهونست تاپیکای منو ببنده
(sm2) ترامپ دیوث تو زنت چشم و چراغ اون منطقس تو چرا
سلام(sm19)
یی الی هم زندس
(sm54)Eset گیر داده به باران
دو عالم را به یک بار از دلِ تنگ
برون کردیم، تا جایِ تو باشد....
(sm50)
(sm2)
(sm2)
(sm120)
من آن جغد بیداری بودم که همه فقط تردم کردن (sm2)
شخصي نيز عنوان داشته است: «حالا چرا به تتلو لقب فعال سياسي اصولگرا دادن؟» (sm2)اینطوری مینوشت بهتر بود : حالا معلوم شد چرا به تتلو لقب فعال سیاسی اصولگرا دادن (sm2)
حالا جدا از این حرفا ... دقت کردین همیشه حوداثی که در یک منطقه خاص و خطه ی کله ی گربه اتفاق میفته ، بولد میشه تیتر میشه آی فلان آی بهمان آی حسین کشته شد ... در صورتی که همین مسائل هر روز در بقیه ی خطه ها اتفاق می افته ولی اینهمه جار و جنجال درست نمیشه و خونشون رنگین تر از اونا نیست و البته آقایون ترسی از شورش اهالی این خطه ها و به خطر افتادن امنیت ندارن
for example : همین زلزله آذربایجان که سر و صداش گوش فلک رو کر کرد و حتی آغاشون در اقدامی بی سابقه و عنغلابی در تلی از خاک و روی تپه براشون سخنرانی کرد ... یا همین قضیه فیتیله ای ها که کم مونده بدبختا رو اعدام کنن ... قضیه قطار و قض علی هذا بگیر تو این چند سال ...
اگرافراد از ترس پلیس باید روسری سر کنند تا جریمه نشوند و ماشین شان توقیف نشود این که دیگر به هشدار آیت الله موحدی کرمانی نیاز ندارد. قانون تصویب می شود و اجرا می کنند . مگر جناب ایشان در خطبه های نماز جمعه درباره سرعت بالای 60 کیلیومتر در تونل رسالت و نیایش و سرعت بالای 50 کیلومتر در ورودی صدر به قیطریه یا بالای 80 کیلومتر در آزاد راه حکیم هم صحبت می کنند؟ (sm2)
نامزدهای امی
بهترین سریال درام
Better Call Saul - AMC
The Crown - Netflix
The Handmaid's Tale - Hulu
House Of Cards - Netflix
Stranger Things - Netflix
This Is Us - NBC
Westworld - HBO
(sm50)
دوستان این مشکل پدرمو در آورده
ببینید سر در میارید