کدومتون شماره بهمنو دارین زنگ بزنین بیاد مطلبو بزنه
نمایش نسخه قابل چاپ
کدومتون شماره بهمنو دارین زنگ بزنین بیاد مطلبو بزنه
امیر دیوث ضایع کردی منو این ایران کمپرس زنگ زدم زنه رید بهم ..
الی تیترو عوض کن دوشنبه هفته ی بعد ..
موزن زنگ زد به من گف دوشنبه میاد ..
تا دوشنبه زیاد وقت نداریما .. (sm74)
(sm74) نمیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سینجول یه کد دیگه بده ایست تا اخر این ماهه فقط اون یکی 2020 هم که دادی کار نداد نمیدونم بخاطر اعدا فارسیش بود یا چیز دیگه
خا ..
(sm98) باز بی ادب شد (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته امروز استثنائاً اشکال نداره (sm2) منم بی ادب میشم : بیا تا پوشکتو عوض کنم (sm2)
مرگ بر اسرائیل سی ساله (sm2)
ccrx-xnpe-4gw9-vwn7-7vba
اینم همون 2020 تازه اومد جدیدشه ..
کار نداد
جرمی ببند (sm2) خوب نخون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
bcfw-x64a-ksbp-jf7n-8x2k
eset 9
همون بالاییه مال 14 دهم ورژن 9 اسمارت یکیوریتی ..
معلومه موقع امتحانای مدرسه بهت سخت گذشته هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم گاهی اوقات خواب میبینم که جا موندم از امتحان دانشگاه (sm2) لامصب همشم ساعت 8 صبحه امتحانا (sm2) یه بار پراید وسط اتویان خاموش کرد (sm2) یه بار خواب دیدم کارت امتحانمو جا گذاشتم (sm2)
اینام هه ..
aekb-x7k8-ajwx-28kr-r3b8
bjm4-x2a5-3v3p-ju63-rnk2
aejw-x9tb-prmw-9b6w-vx9u
اینا 30 روزه س ..
من خودم از آنتی ویروس استفاده نمیکنم یه چیز خیلی خفن دارم الان بهت نشون میدم ..
فقط زبونش چینیه هیچی نمیفهمم .. :l
چه بد باختن این ست رو(sm74)
(sm155)
الی راسی موزیلا یه افزونه داره برا ایجاد pdf اون دفه گفتی بیا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول ازت یه فیلم خواستیم ها باشه(sm98)
باختن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت ست 5
ای بابا ست 5 ؟ (sm74) اگه ببازیم هم امتیاز میشیم
ببریم 2 امتیاز می افتیم جلو
اگه 3 امتیاز رو میگرفتیم اختلاف با چین میشد 4 امتیاز میرفتیم المپیک
ست 4 ریدن رسمی اختلاف 10 تا بود شروع شد ایشالله می بریم
چی چی خوبه (sm2)بیچاره شدم تا درسم تموم شد (sm74) یارو استاد راهنما تا منو میدید فرار میکرد (sm2) لامصب 4 تا سوال میدادن دو تا ورق a3 بود چی بود از این همین بزرگا پر میکردیم (sm74) (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال که به اینجا رسید بزارین یه خاطره در کنم (sm120)
امتحان انتقال حرارت پیشرفته داشتیم . استادشم سخت گیر نامرد 4 تا سوال داده بود خفن (sm120) منم که مثه خر خونده بودم شروع کردم (sm2) ورق اول تموم شد دست بلند کردم ورق اضافه آورد ، دوباره پر کردم بازم ورق اضافه آورد چپ چپ نگاه میکرد (sm2) آقا همه رفته بودن من داشتم مینوشتم (sm2) یه چند تا از بچه ها از کنارم رد شدن فحش میدادن (sm2)آقا رسید به تهش دیدم بازم دست بلند کنم ورق بیاره عصبی میشه یارو یه جوری اون پایین جاش دادم بلند شدم (sm2) شدم 19 ولی همه افتادن (sm2) بهنود جوابمو نمیداد تا یه هفته (sm2)
آخ گفتی (sm74) عجب دورانی بود (sm74)نقل قول:
شهرام محمودی(sm3)
موسوی(sm118)(sm127)
بردیم(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm11 8)
ما اشتباهی آرزو کردیم ... (sm50)
میشه لای موهای تو گم شد
بس که موهات پیچ و خم داره ... (sm50)
سنگ ها راه جاده رو بستن
رادیو گفت مسدودِ ... (sm50)