(sm2)شبکه یک تماس گرفتن با مدیر ارتباطات پرس تی وی طرف میگه نامه اقا زیاد لایک گرفته
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)شبکه یک تماس گرفتن با مدیر ارتباطات پرس تی وی طرف میگه نامه اقا زیاد لایک گرفته
این نیستش که شاسکولنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رویت نشد
شیمبلی جهت تست بن شد
تیتر نشد
(sm120)چقد سریع درست کردی
هنوز یاد نگرفتی درست توضیح بدی میگی اخرین ارسالا بعد میره تو انجمن ! من یه ساعته دارم اخرین ارسالا کلیک میکنم
(sm120)اشترم از این به بعد کاری پیش اومد توضیح تصویری خواست بت میگم هم سریع زدی هم حجم کم (sm2)
نشستی عکسو نگا کردی نظر میدی پاشو زد خود خوان فران وقتی زد دستشو گذاشت رو سرش فهمید ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اخبار دیدم خدا وکیلی این پنالتی باشه من تا اخر عمر در مورد فوتبال خف میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیکن ازبکستانم وقتی هیچ کاری نکرد برای عربستان پنالتی گرفت سرشو گرفت (sm120)
خب پس خف بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلش یکی دو تا پنالت دیگه نگرفت ، اینو نمیتونس نگیره
اجازه بده قانع نشم (sm2)
(sm70)به من ثابت نشده کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خوشگله یبارم نشده از رنج سنی پایین 20 سال بیا بیرون همی اکبرو قانع کن پنالتی نبود (sm2)
مگه من چیکارت کردم ؟ (sm54)نقل قول:
(sm2)اشترم
آلبوم فوق العاده زیبای حسین تهی به نام تهی ...| Exclusive |
این آلبوم شمال تک اهنگ های منتشر شده می باشد
مهم نیس (sm70)نقل قول:
(sm30)اینقد به رشتیا حساس شدی
(sm120)تو اون صفه غیر من و امیرالمومنین فقط تو بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)خب به درکنقل قول:
امیییییییر (sm41)نقل قول:
امیر آلبوم لو رفته محسن هم زده بود شمال 3 آهنگ جدید میباشد (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوریاس باشه منم اگه یه روز مدیر شدم بنت می کنم (sm210)نقل قول:
(sm211)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
(sm2)نمونه غربی سجاد خوشگله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سجاد گیر این نیفتی
به بهانه برکندن تابلوی خیابان نوفل لو شاتو در تظاهرات اعتراضی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی لینک دانلود اینو بده الان شیلتر شکن ندارم.(sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
we are one , do not forget this (sm127)
حامد چرا تو فتوشاپ یه عکسی رو کوچیک می کنم کیفیتش پایین میاد؟
امیر المومنین در این زمینه به شما یاری خواهد رساندنقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی امیر؟نقل قول:
امیر بگو چکار کنم کیفیتش پایین نیاد؟
امشب سون بند همدان کنسرت داره
(sm120)چی خیال کردی همه این بنرای سایتو اشترم میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه امیر.(sm127)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
الی مهدی رضوان آهنگ داده بود شنیدی ؟