میمیرم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میمیرم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه خیلی سادست ، اونکه گفته نه لابد جوملا کار بوده (sm70)نقل قول:
قیمتشم از 1 تومن شروع میشه تا 3
حالا اگه بخوای آپشنشو زیاد کنی و امکانات داشته باشه یکم شاید وقت بگیره
امير آهنگ چشمامو بستم ميثم ابراهيمي همون آهنگ هميشه يكي هسته فقط ورژنش تغيير كرده البته چشمامو بستم قشنگتره (sm98)
یه جور منم منم میکنه انگار کت فیلو چنگ زده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مرسي (sm2)
دیلی میل: قاتل ایران داور بازی ارسنال و بشیکتاش شد (sm77) (sm2)
مازیچ (sm2)ایران تنها کشور شکایت کننده از داور به فیفا بود(sm2)
چرت نگو من خودم کارم اینه ولی ای اس پی . نتنقل قول:
اونا کارشون حرفه ایه پی اچ پی کار میکنن از این بچه بازیای آماده بخوای خیلی کمتر هم واست در میاد
اینجوری که امیر پیش میره بزودی موزیک باران به یه لیبل جهانی تبدیل میشه (sm2)
(sm2)ببین من چی میکشیدم تو این سالانقل قول:
میگم پی اچ پی کارن ، سایت نزدن ولی اینا واسشون آب خوردنه. اونا نرم افزار مینویسن تحت وبنقل قول:
بعدشم این خیلی سادست فک نکنم اصلا قبول کنن. یکی هست سایتای فروشگاه اینترنتی و اینا زده میخوای شماره اونو بگیرم واست؟
تو چنان گفتی سنگینه من گفتم حتما پیچیدست بدم به اونا ولی نه اینطوری
(sm14)
** که php کار میکنه چه میدونیه css چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامتین نه ..به درد نمی خوره
خاک بر سرم
امیر ادیت نکن
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو بگیرم 3 تومن ؟
آخه اونو میگن سخت افزارش خیلی خوبه مخصوصا گرافیک ، صفحه نمایش و اسپیکرشم عالیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویکی پدیا سیمین بهبهانی شیلتره(sm77)
(sm77)نقل قول:
** که php کار میکنه چه میدونیه css چیه
رو فولدرای درایوم راست کلیک میکنم میبینم 250 گیگ حافظه اشغال کرده ولی وقتی میرم رو درایوم properties رو میزنم 30 گیگ بیشتره (sm25)چکارش کنم ؟
اون یکی درایوم هم همینجور 20 گیگ بیشتره (sm25)
هارد تخمی داری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)مشکلت چیه ؟کدوم درایو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعید مدرس:موسیقی سنتی عین الاغسواری است
(sm2)
فایل و فولدر مخفی داری
پوشه vol info هست
و خیلی چیزای دیگه
امیر طراحی سایت چی شد ؟ (sm2)
پس از آن چند نفر از نمایندگان مجلس درخواست تذکر دادند که لاریجانی با آن مخالفت کرد.
جواد جهانگیرزاده نماینده مردم ارومیه یکی از نمایندگانی متقاضی بیاتن تذکر بود که به دلیل نزدیکی صندلی خود با مهدی کوچک زاده درگیری لفظی بین وی و کوچک زاده رخ داد.
جهانگیرزاده که هنوز درخواست تذکر داشت با کوچک زاده به درگیری لفظی پرداخت و به وی گفت «بشین سر جات تو حرف نزن» دقایقی پس از این موضوع جلسه مجلس به تشنج کشیده شد و بهروز نعمتی و جواد جهانگیرزاده اقدام به فریاد در مجلس می کردند که برخی از نمایندگان مانند سیدشریف حسینی نماینده اهواز، کمال الدین پیرموذن نماینده اردبیل و جمعی دیگر اقدام به آرام کردن بهروز نعمتی کردند.
جهانگیرزاده نیز درخواست تذکر خود را چندین بار مطرح کرد اما لاریجانی به درخواست وی توجهی نکرد. پس از دقایقی فضای مجلس آرام شد اما با گذشت لحظاتی دوباره درگیری لفظی بین جهانگیرزاده و مهدی کوچک زاده رخ داد که این بار جهانگیرزاده به کوچک زاده گفت «اول تو به من فحش دادی، ... خوردی. پرونده تو دست من است»(sm2)(sm2) بعد از این ماجرا روح الله حسینیان و علی طاهری از اعضای کمیسیون فرهنگی نزد جهانگیرزاده رفتند و با وی گفت و گو و او را آرام کردند.
چرا عصر نت میرینه
به اعتقاد من، نگاه تكميلي به زن اين است كه زن انساني است كه مرد نيست.(sm2)
نه یه برنامه نصب کرده بودم دهن هاردمو سرویس کرده بود (sm120)با نرم افزار 7 zip پیداشون کردم پاکشون کردم جاکشارو (sm120)نقل قول:
سلام بچه ها از آریا آرام نژاد خبری ندارین فیس بوک ندارم نمیدونین اهنگ جدیدش چی شد...
یه فایل هایی بود با فرمت .rit هیج جور هم پیداشون نمیشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مشکل جدید پیدا کردم (sm120)سیستم رو که ریست میکنم نمیدونم چرا فولدر هایی که بازکرده بودم باز باشروع کامپیوتر اوناروباز میکنن (sm120)
(sm120) ویروس داری
ویندوز بنصب
انتی ویروس چیزی پیدا نمیکنه (sm120)نقل قول:
فکر میکنی به انتی ویروس کامل میشه اعتماد کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کردی با عوض کردن ویندوز ویروس ها پاک میشن ؟(sm120)نقل قول:
مهدی هنگ کرد (sm120)
99 درصد ویروس ها با نصب ویندوز پاک میشننقل قول:
مگر اینکه تو سکتور 0 هارد باشن (sm120)
هاردت فاسد شده (sm30)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط majid.r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه منظورت ترک عمو خسرو بود فک کنم نیومده هنوز (sm29)
ویروس هیچوقت با عوض کردن ویندوز پاک نمیشه فقط به حالت تعلیق در میاد (sm120)نقل قول: