آلبوم کوه چه ملودیای شاهکاری داره (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم کوه چه ملودیای شاهکاری داره (sm50)
(sm54)
رضا باندراس (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالاااااا تَتَل (sm185)این تتل بود که مسیر تاریخ را عوض کرد (sm2) با تتل تا 1450 هجری خورشیدی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقدیم به اسی (sm111)
اسی جون اسی ، اسی جون دل میبری
اسی جون اسی ، اسی جون مال منی
تو با اون یه نیم نگاهت منو افسون کردی
مثل قصه های لیلی منو مجنون کردی
گل اومد بی وفایی یادم اومد اسی همدم من
بهار آشنایی یادم اومد اسی همدم من
چکید از شاخه بارون قطره قطره اسی همدم من
از اون اشک جدایی یادم اومد اسی همدم من
اسی جون غمو چشم انتظاری اسی همدم من
فقط این مونده از تو یادگاری اسی همدم من
اسی جون بیا برگرد به خونه اسی مهربونم
بیا ای نازنین دردت به جونم اسی همزبونم
.... (sm50)
الان این چیه ؟ (sm2)خراسبپلنگمیمونخرگوش (sm2)
مرسی من شووهر دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی اَه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومای رپ با کیفیت کجا میشه گیر اورد مثلا البومای هیچکس و پیشرو (sm98)
(sm74) خدا کنه به گوش مدیرای hbo برسه شاهنامه رو سریال کنن
Fans see comparisons between such fantasy worlds and seminal Iranian works of literature such as the “Shahnameh” poem by the Persian poet Ferdowsi, written between 977 and 1010 CE, and pre-Islamic folklore
(sm120) کیا یادشونه من چن سال پیش تو فیس یه پست زدم ایشالله شاهنامه سریال شه دستشون بالا (sm2)خوشم میاد هر چی میگم احتمال بوجود اومدنش زیاد میشه
(sm118)فکرشو بکن سیمرغ رو هالیوود درس کنه یا ضحاک یا سهراب ! چه شوددددد(sm1)
(sm19)
همون خاله کریستی رو بسازه من راضیم ، ضحاک و سهراب و تهمینه و رستم و ... پیشکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
IBanez Artist ... (sm59)
چجور زدن تو پای یارو مرده ! پا که شاهرگ نداره من احتمال میدم پلیس از ترس تروریست تیرو بالاتر زده
تخفیفای دیجی که از امروز شروع شده خیلی خوبه. مثلا واسه فردا ps4 رو گذاشته 565 تومن. ولی فکر کنم کلا 4 تا دونه میفروشه ازش و سریع میزنه اتمام موجودی. فقط برد رسانه ای داره.
(sm50)طفلی این دختره تنها بازمانده اون اتوبوس کذایی سال 76 بود
(sm81)40 سالگی
- طاها پارسا: آلبوم جدید دنگشو 10 مرداد منتشر میشود
(sm2)(sm2)(sm2)
The Girlfriend Experience
تا 2018 خماری
(sm50)
توکه نیستی تا ببینی گریه های هرشب من ..
با خیالت عمری روز و شب درگیرم .. (sm50)
بالاخره بعد از چند سال تلاش دوستان بسیار هنرمند و کاردرست، موزیکویدئوی "این بود زندگی" این هفته منتشر خواهد شد.
ملودی و خواننده این اثر محسن چاوشی،
تنظیم و میکس این کار فرشاد حسامی
و گیتار الکتریک عادل روحنواز.
و ساخت این ویدئو توسط sori team
این ویدئو به صورت کاملا cgi ساخته شده و از همه لحاظ استانداردهای جهانی در آن رعایت شده است.
مطمئن هستم که بعد از این کار هنرمندان ایرانی نگاه جدیتری نسبت به آثارشون خواهند داشت.
واقعا این چند سال برای من و sori team بسیار سخت گذشت ولی از نتیجه این کار بسیار خوشحال و راضی هستیم.
#فرشاد_حسامی
(sm3)
در شب انعقاد نطفه من
چند سرو چمان نبود شدند؟
چند و چند ابر خودکشی کردند؟
چند و چند آشیانه دود شدند؟
در شب انعقاد نطفه من
چند غول دژم بر آشفتند
چند سرخ از وطن سیاه تر و
چند سبز از جهان کبود شدند
برق پنجاه و هشت زد ناگاه
آتش افتاد در محلهٔ مان
شصت و شش طفل گریه میر شد و
شصت و شش خانواده دود شدند
گفته انداز نحوست قدمم
دی پنجاه و هشت سیل آمد
شصت و شش خانواده دود و سپس
شصت و شش بزم بی سرود شدند
من به خاک سیاه تن دادم
لاجرم آسمان زبانه کشید
هرچه خلق خدا به خاک افتاد
هرچه پروانه شعلهسود شدند
دی پنجاه و هشت بود انگار
من به خاک سیاه و با قدمم
همه هست ها نههست شد و
همه بودها نبود شدند
من که مایل به خاک تیره شدم
هر رگ و پی گلولهباران شد
مرزها هرز و از مصائب من
گریه ها خنده وانمود شدند
من که رفتم جهان که خالی شد
از جنون و عطوفت و انسان
ما که رفتیم انتحار کنیم
ای خوش آن قطره ها که رود شدند
این منم ابر آخر دنیا
مرد بارانبهدوش بابلسر
خسته ام خواب مرگ می خواهم
دست بردار از سرم دختر!!!
ع. ا. یاغی
(sm172)
(sm172)
رامبد جوان در مصاحبهای که دیروز با مخاطبانش در اینستا لایو داشت به سوالی درباره دعوت از تتلو به برنامهاش واکنش جالبی نشان داد.
به گزارش سینماسینما، در این مصاحبه مستقیم چند نفر هم از رامبد جوان درخواست کردند امیر تتلو را به برنامه خندوانه بیاورد که جوان پاسخ جالبی به آنها داد و گفت: «میشه نیاریم؟»(sm2)
بسکتشم خوبه (sm19)
وای وای وای وای تو با من چه کردی حجت؟؟؟؟؟؟؟
چه خوندنی.چه صدایی.چه تنظیمی.چه بابک مافی ای.
بابا اینقدر هندونه زیر بغل چاوشی نذارید باید بیاد پیش حجت اموزش ببینه.خواننده یعنی حجت.حجت تمام
چه تحریرایی(sm81)(sm81)(sm81)
ینی دنیا به اونجاشه و آخرت به یه ور اون دوتا (sm2)بزار پشت توپ بیخیال ، ایوانکا هست انجام میده کارا رو (sm2)
پنج پروفسور سرشناس آمريکايي در نامهاي به کنگره تاکيد کردند براساس آنچه آنها "انزواي ذهني" ترامپ ميدانند، رئيسجمهوري کنوني آمريکا براي حکومتداري "مناسب" نيست (sm2)
رضا پیشرو رید به تتلو (sm120)