اين خراب شده مگه حساب كتاب نداره كه هي حقوق شهروندي و حقيقي من پايمال ميشه و اين اشترم چوني اواتارمو عوض ميكنه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اين خراب شده مگه حساب كتاب نداره كه هي حقوق شهروندي و حقيقي من پايمال ميشه و اين اشترم چوني اواتارمو عوض ميكنه(sm2)
شکایت میکنم ازش ... (sm120)
بد ريد بهش و كسكشلو هم بدجوري سگ شد يه پستي مثل اينكه گذاشته بوده من ميكروفونو گرفتم كه هيچ،شلوارشونم ميكشم پايين و فلانشون ميكنم و گه خورياي زيادي ولي سريع پاك كرده بابا اين حرومي واقعا مريضه نبايد ازادش گذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسه بسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اگه وكيل بودي نميذاشتي اون سري منو بن كنه(sm2)
مذاکرات به بن بست خورد ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیگه آزادی ، راحت باش ... (sm120)
ديدي حجت چي خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
٢٠ روز لاگ اوت كن نبينمت(sm2)نقل قول:
يعني تو ترك جديد حجت اشرف زاده رو گوش نكردي؟ شرم نميكني؟(sm25)
سفر نرو - حجت اشرف زاده
خوب بود ...
امیر ارجینی ...
بابک مافی ...
فکر کردم فقط خودم خوشم اومده ازش ... (sm120)
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا همه خوششون اومده فقط اينجا روشون نميشه بجز چاوشي از كسي تعريف كنن يهو اين ديكتاتورا كتلتشون ميكنن(sm2)
حجت توي تنظيماي پاپ خيلي عالي و معركه ميخونه البته هرسبكي بخونه عالي ميخونه
مثلا ترك وطنم رو برو گوش بده.اونم دقيقا مثل همين يه تنظيم پاپ تروتميز و مشتي با يه وكال فوق مشتي
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خسته نشي يه وقت با اينهمه خلاقيت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوده شاتليا اينقدر گاييدن اين سرويسو كه مثل اينكه چندوقت پيش گرونترش كرده از قبلش
قسمت اول اومد .. (sm118)
جاودانگی (sm74)
خب به هر حال زمان میبره ساقی خوب پیدا کنه ، فعلاً با سیگار همینم معجزس (sm2)
بازی او به حدی بد بود که نشریه رکورد از او به عنوان بدترین خریدی که اسپورتینگ می توانست انجام دهد، نام برد. سرعت پایین و خالی گذاشتن دفاع در مواقع حساس، از موارد انتقادی به متیو بودند. (sm2)
این دو تا اسکلو (sm120) انصافاً در حال حاضر اسکل تر و سسخل تر از این دو موجود نر و ماده در این مملکت داریم ؟ (sm120)کلاهتان را قاضی کنید (sm120)
اوففففف همین اولش (sm118)
(sm70)بن به اختیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
بچه ها این قسمت اول گیم او ترونز که تازه اومده رو میشه با خانواده دید
خانواده ما همه مذهبین ها
یه صحنه کوچیکم داشته باشه جرم میدن
حالا میشه قسمت اول رو با خانواده دید یا نه حا ندارم پشت کامپیوتر ببینم
روزنامه قانون تیتر زده بود : افول گرایان (sm2)
عالی ... افغانستان و عراق هم درگیر جنگ شدن وگرنه الان از ما جلوتر بودن
البته اون بخش دعواهای داخلی رو الکی ربطش داده به مطلب به خاطر حسن چاخان (sm120)
همه جای دنیا دعواهای سیاسی هست ... اقتصاد و پیشرفت ربطی به این دعواها نداره ! اونجا همه چی برنامه ریزی شدس ولی ما نمیدونیم فردا چه اتفاقی تو این مملکت می افته !
خانه از پای بست ویران است ... با پدیده ی آخوندیسم مواجه هستیم
(sm209)
(sm209)
این یارو چاقه نامه مینویسه برای جان برای شیشه اژدها فک کنم جان برای همین پا میشه میره به اون ادرس که کجا باشه همونجایی که عمش هس (sm59)
(sm81)چقد خوبه عمتو بعد سالها ببینی
رییس برنامه ای هست که فرمت ویدیوها رو عوض کنه خیلی سریع ...
سینجول یکی داشت
خوش به حال خودم که این سریالو اصلا ندیدم و گذاشتم وقتی تموم شد کمپلت ببینم.همینطوریش هرسال سره هاوس اف کاردز و گاتهام مصیبت داریم دیگه حوصله انتظاره یه سریال دیگه رو ندارم
حالا این گلابی میاد تقصیره شیلتر شدنو میندازه گردن من و علیرضا افتخاری(sm2)(sm2)
چه جالبس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]