[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به صفا کنید چه منیجمنتی و مدیریتی دارم میکنم مشکلات رو.این داریوش که فقط میاد یه طومار تهدید مینویسه میره.باید راهکار پیشنهاد داد با تهدید که درست نمیشه
موزیک ویدیو این بود زندگی حتما یه کار فوق العادس اصن خوراک ویدیو گیتار روحنوازم که اضافه شده بهش (sm173)
امیدوارم به نتیجه برسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) 50 هزار دلار ؟! چه خبره (sm120)
الان موزیک ویدئوهایی که ساخته میشه همش شده جلوه های ویژه و قر و قمپز ... هیچ ربطی هم به آهنگ نداره فقط زرق و برق داره و ایده های مزخرف ...
بهترین موزیک ویدئویی که تا الان دیدم : سبب شادمهر ! همه چیز جفت و جوره : ایده کارگردان با آهنگ ، کلوزآپ های بی نظیر ، تکنیک فیلم برداری ، نورپردازی و ... شاهکار بی نظیر و تکرار نشدنی سیروس کردونی (sm1) کم خرج و بی قر و قمپز و قیف و قپی
دوست دارم یه تحلیل واسش بنویسم
میگم نا محرم خدای ناکرده نبینه اینه ها باریکلا (sm2)
(sm2)
نوشتم
تحلیل موزیک ویدئو سبب از شادمهر به کارکردانی سیروس کردونی و به قلم خودم
از هر نظر فوق العاده : هماهنگي ايده کارگردان ، تکنيک کلوزآپ ، نورپردازي ، اديت ، و ...
تا ثانيه 27 :
به نظرم نورپردازي و کلوزآپ هاي سيروس بي نظير و تکرار نشدنيه ... هر چی بگی درموردش کمه .. شروع موزیک ویدئو رو ببینین اون شمع ها همین کافیه دیگه چیزی نباید گفت
حتي بازي شادمهر و حالت چشم شادمهر فوق العادس ...
تا ثانيه 44 :
اينجاست که هنر اديت سيروس مشخص ميشه ... مخاطبو میکشه به سمت خودش با ايده ي هماهنگ با ویدئو .. به جاي اينکه بياد از اول پلان به پلان بره جلو ، سريع رد ميشه در حالي که مخاطب خط اصلي داستان دستش اومده
تا 1:22 :
حالا ميرسيم به کلوزآپ هاي فوق العاده و بي نظير که تا حالا در موزيک ويدئو هاي ايراني ديده نشده ! نورپردازي فوق العاده و البته بازي شادمهر که فوق العادس ... ادیت هم که شاهکاره ... اینجاست که نفت میریزه آتیش میزنه میره جلو
ثانيه 52 ميره سراغ ساعت شني که نقطه عطف اين موزيک ويدئو هستش و بعدش دختره ... هر چی در مورد این ساعت شنی بگم کمه فوق العادس تا الان دیده نشده هیج جا همچین ایده خلاقانه ای
تحرير مرداب شادمهر هم که عالیه
تا 1:37 :
قبل شروع بخش دوم آهنگ میره سذاغ سری دوم و اينجاست که تقريباً ايده مشخص ميشه
عقرب و ساعت شني ... ایده ی عقرب روی قرص مثه ساعت شنی بی نظیره
و نور آبي که فوق العادس ... تا الان نديدم تو موزيک ويدئو هاي ايراني همچين نورپردازي ...
تا 2:19 :
اينجا هم کلوزآپ و مديوم هاي عالي شادمهر ... به چشم هاي شادمهر نگاه کنين
از 2:17 تا 2:24 :
حالا ميرسيم به نقطه جوش موزيک ويدئو و کار تکرار نشدني سيروس : لرزش دوربين !!! همين !
فقط ببينين چجوري کار کرده فوق العاده فوق العاده در تاريخ موزيک ويدئو هاي ايراني که مو به تن آدم سيخ ميکنه
2:20 يه لحظه ساعت شني رو که داره تموم ميشه و کلوزآپ و لرزش دوربين ... مو به تن آدم سیخ میشه
2:24 تا آخر :
و باز هم هنر کارگرداني و فکر استثنايي سيروس : روز و شب !!! تاريکي و روشنايي ...تازه در آخر موزيک ويدو يه فلاش بک ميزنه به گذشته ... رسیدن از روشنایی و زندگی خوب تا خیانت و تاریکی ...
2: 53 :
ساعت شني و پايان غم انگيز : واسه اينـــــــــــــه که سبب منــــمممممممممممم
و پايان موزيک ويدئو که ساعت شني خالي رو نشون ميده و پایان زندگی
بدون هيچ تعصبي اين موزيک ويدئو اين موزيک ويدئو فوقالعاده و تکرار نشدنيه ... اونم بدون هزينه آنچناني و خرجاي الکي
ببند
50 هزار دلار واسه یه موزیک ویدئو اون هم توی ایران...الله علم...
امشب ساعت 8 (sm118)
ساعت 8 موزیکه ویدئوش فردا ..
(sm29)با کی بودی تو (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن : قرارمون یادت نره (sm50)(sm2)
(sm81)(sm81)
- اگر چاوشی همچنان محسن چاوشی هشت سال پیش بود، الان کاملاً فراموش میشد
(sm2)اسم اهنگ مجید خر صدا
مسعود جهانی: محسن چاوشی یکی از نوستالژی های من است!
* شاید بتوان گفت یکی از کسانی که قدرت این ریسک را داشت و کارهای متفاوتی انجام داد، محسن چاوشی بود.
آفرین! من تا به حال برخوردی با محسن چاوشی نداشتهام ولی صدایش را دوست دارم. اگر او همچنان محسن چاوشی هشت سال پیش بود، الان کاملاً فراموش میشد. او موسیقی راک و تلفیقی را امتحان کرد و در کلام هم سراغ تجربیات جدید رفت. محسن چاوشی انعطافپذیر بود، پس ماند و در ادامه هم خواهد ماند. کسی که میتواند خودش را نگه دارد و به روز کند، آدم زرنگی است. من روزی دو ساعت برای به روزکردن خودم وقت میگذارم؛ مجلههای خارجی میخوانم و برای وسائل سختافزار و نرمافزارهایی که لازم دارم، هزینه میکنم. خوانندههای قدیمی اگر میخواهند همچنان در بازار بمانند، باید به روز باشند.
* حتی محسن چاوشی بابت این تغییرات ریزش مخاطب هم داشت.
قطعاً تغییرات، ریزش مخاطب دارد ولی در ادامه جذب مخاطبِ بیشتری خواهد داشت؛ البته اگر این تغییرات با فکر و درست باشد. قطعاً محسن چاوشی هم این تغییرات را با فکر انجام داده و در حال حاضر هم خیلی خوب مسیرش را ادامه میدهد.
* دوست داری با چاوشی همکاری داشته باشی؟
محسن چاوشی یکی از نوستالژیهای من است. این نکته را هم بگویم که دلم برای اولین آلبوم رسمی محسن چاوشی تنگ شده و دلم یک کار پاپ به روز از او میخواهد. من ترانههای حسین صفا را واقعاً دوست دارم چون از زاویه دیگری به ترانه نگاه میکند و با محسن چاوشی به معنای واقعی هماهنگ هستند.
* آهنگ خاصی با صدای محسن چاوشی بوده که پس از شنیدنش حس کنی اگر خودت تنظیم میکردی اتفاق بهتری برای آن میافتاد؟
قطعات «دوست داشتم» و «تهران که دریا نداره» اگر برای من بود، آنها را به شکل دیگری تنظیم میکردم. اما کارهایی که خود محسن چاوشی تنظیم میکند را خیلی دوست ندارم.
* حتی قطعه «کجایی؟» که تا آن اندازه شنیده شد را هم دوست نداشتی؟
گاهی اوقات شعر و ملودی آنقدر قدرتمند است که با هر تنظیمی موفق میشود. زمانی نقش تنظیمکننده مشخص میشود که با یک شعر و ملودی که شصت، هفتاد درصد کیفیت دارد کاری کنی که کیفیتش به نود یا صد در صد برسد.
* برعکس آن هم امکانپذیر است؛ مثلاً با یک تنظیم بد، کیفیت یک اثر را از 90 به 40 درصد برسانی.
اگر کار کسی مثل محسن چاوشی باشد، بعید است اینگونه شود ولی برای خوانندهای که در حال رشد است قطعاً نابودی به دنبال خواهد داشت.
- * چند قطعه را نام میبرم، نظرت را درباره تنظیمهای آنها بگو. قطعه «غیر معمولی» محسن چاوشی؟
به همان شکل خوب است و دوستش دارم.
پیام های بازرگانی قبل از ریلیز آهنگ (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
دالتون شماره 4 رو میگه که غول برره بادیگاردش شده بود (sm2)
ای جان رضا و مهران (sm19)
بلی ها
مقوای پنجاه هزار دلاری ...
برای ساخت کلیپهای هنرمندای بزرگ اینترنشنال و مطرح جهانی اینقدر هزینه کردن طبیعیه اما ..... زیاد تو بحثش نمیرم
البته اگه با ارزش پول جهانی بخواین حساب کنید شاید هنرمندای بسیار بزرگ دنیا دهها برابر این مبلغ برای ساخت کلیپ هزینه کنن اما در مورد یک خواننده ایرانی و اونم داخل ایرانی و با این ارزش پایین پول ایرانی که باعث میشه این مبلغ برامون بسیار زیاد باشه و تازه توسط خودش و تهیه کننده اش هم پرداخت نشده باشه و یک سری جوون هزینه اش رو داده باشن که هیچ نفع مالی ای نمیبرن(شایدم میبرن) و به کار بردن عبارت موزیک ویدیو 50 هزار دلاری انتظارات رو خیلی بالا میبره و امیدوارم برای همه به خصوص طرفداراش راضی کننده باشه ... البته شکی تو قشنگی موزیکای محسن چاووشی نیست و واسه همین اگه تو کلیپش فقط یه درخت هم نشون بدن به خاطر خود موزیک دیده میشه وکسی با کلیپ کاری نداره و مهم حضور شخص خود چاووشیه و خود آهنگ رو شنیدم و قشنگه ....
(sm70)یورور نزدی احتمالن دلار که 3750 بیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همتونو فوکیدم با این آهنگ کار نداشته باشین همتونو میفوکم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقوا بره تو کیونت صب کن آلبوم یزدانی بیاد بت میگم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها شی شد موشکلی داری مرده داره میخواد بده انقد خرج کنه ..
یعنی ادم اهنگ مجید خراطها رو بزنه
البوم سیامکو نزنه (sm3)
همین الان قطعهای دارم که تِرَپ سنتی استc(sm2)
هانی ، پیرزن رو از تاکسی خالی نترسون ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترسوندمت که فوکیدمت ..
پوند .. :l
(sm50)
(sm70)
(sm2)
بزننقل قول:
فیلمی که تحسین منتقدین را برانگیخت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آغاز اکران عمومی «دانکرک» با تمجید جهانی منتقدین از این ساخته جدید «نولان» به عنوان یک شاهکار سینمایی همراه بوده است.
به نقل از ورایتی، اکران عمومی فیلم «دانکرک» جدیدترین ساخته «کریستوفر نولان» در حالی آغاز شده است که این فیلم جنگی که بازسازی یک واقعه جنگی در سال 1940 میلادی است با نظر موافق اکثر منتقدین سینمایی بهترین فیلم «نولان» و یک شاهکار سینمایی است که نام خود را از حالا به عنوان شانس اصلی اسکار 2018 سر زبانها انداخته است.
«تاد مککارتی» منتقد ارشد سینمایی نشریه «هالیوود ریپورتر» نوشت، «دانکرک» یک شاهکار امپرسیونیست است که «نولان» در آن همه چیز را درست قرار داده است.
وی همچنین از فیلمبرداری این فیلم توسط «هویته ون هویتما»، طراحی تولید و همچنین طراحی لباس تمجید کرد و ادامه داد: تمام فیلمهای «نولان» بسیار بصری هستند اما میتوان گفت «دانکرک» با توجه به کم بودن و کارآمد بودن دیالوگها، به شکل ویژهای اینگونه است. این فیلمی جنگی درباره صحبتهای الهام بخش، بازگشت از جنگ به خانه و امیدواری به آینده نیست، بلکه درباره همین الان و اینجاست.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]«دیوید ارلیش» از نشریه «ایندی وایر » نیز درباره فیلم «دانکرک» نوشت: کمتر فیلمی میتوان یافت که انزوای مطلق از ترس را این چنین ملموس به تصویر کشیده باشد. کمتر فیلمی این چنین واضح نشان داده است که یک انسان میتواند همان قدر کاری برای کشورش انجام دهد که یک کشور برای یک انسان.
«پیتر بردشا» از گاردین نیز با دادن پنج ستاره کامل به این فیلم، «دانکرک» را بهترین ساخته «نولان» تا به امروز معرفی کرد و نوشت: این یک فیلم قدرتمند، فوقالعاده ماهرانه است که داستانی برای روایت دارد.
«نیگ دسیملین» از «امپایر» نیز با تمجید از این فیلم سینمایی جدید عنوان کرد: مخاطبان امروزی سینما چند دهه است که نبردهای دیجیتال را در مجموعه فیلمهای «جنگ ستارگان» دیدهاند که آنها نیز الهام گرفته از فیلمهای مربوط به جنگ جهانی دوم چون «دوازده ساعت پرواز» هستند. اما «نولان» مسیری متفاوت در پیش گرفته و از جنگندههای واقعی برای روایت یک داستان واقعی استفاده کرده است. نتیجه این کار بویژه روی پردههای نمایش عریض آیمکس باورنکردنی است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]«نولان» فیلم «دونکرک» را بر اساس فیلمنامه نوشتهی خودش و با فرمت آیمکس ۶۵ میلیمتری مقابل دوربین برده که قرار است اکران خود را از تاریخ ۲۱ جولای ۲۰۱۷ در سینماهای آمریکا آغاز کند.
در این فیلم چهرههای مطرحی از جمله «تام هاردی»، بازیگر نامزد اسکار فیلم «بازگشته» و «مارک رایلنس»، بازیگر برنده اسکار فیلم «پل جاسوسها» ایفای نقش کردهاند که درباره عملیات نجات معجزهآسای نیروهای انگلیسی و متفقین از بندر «دانکرک» فرانسه در سال ۱۹۴۰ است.
(sm120)