خوب بچه ها من برم ، شاید فردا صبح اومدم یه سر زدم ، اگه نیومدم حلال کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب بچه ها من برم ، شاید فردا صبح اومدم یه سر زدم ، اگه نیومدم حلال کنید
از این برنامه ترکیبیاست الان مشخص میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرم سایت شبکه 1 ببینم مجریش کیه
من الان نمیتونم بدانلودم.
کدوم برنامس؟ همون شبکه 1 که بعد از ظهرا پخش میشه؟
یه قسمت طنزی هم بینش داره که دو نفر دور یه میز میشنن و یکی بجای یه خواننده میخونه و اونی که جلوشه هی اشکال میگیره از اجرا و...؟
اره همونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره همونه اسمش چیه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
اسم برنامه شهر آورد
والا یادم نیس. پیگیرش نبودم. ولی چند روز پیش که دیده بودم به خودم گفتم یه روزم باید محسن رو مسخره کنن.(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم بین ساعت 2 تا 6 بعد از ظهر پخش میشه. دقیق نمیدونم چه ساعتی.
آورین همینه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 4 بعد از ظهرنقل قول:
چند بار دیدم یه یارو میاد مثه دلقکا اخبار روزانه رو میخونه مسخره بازی در میاره
یه بار مجریش میگفت که برنامه ظهر ضبط میشه ، بعد از ظهر پخش