به نظر شما چند درصد خواننده بودن به قدرت اجرای زندست ؟
یعنی به نظرتون هر کس به هر دلیلی توانایی اجرای زنده رو به شکلی که مد نظرتون هست نداره اسمش رو نمیشه گذاشت خواننده ؟
اصلا به عنوان یک شنونده عام یا خاص موسیقی چقدر توانایی تشخیص اجرای کوک یک خواننده رو در کنسرت ها دارید ؟
واقعا با مفهوم فالش خوانی یا خارج خوانی آشنایی دارید و میتونید کاملا اون هارو از اجرا های کوک تمیز بدید ؟
اصلا چقدر به اجرا زنده خواننده در انتخاب خواننده مورد علاقتون اهمیت میدید ؟
من به عنوان یک شنونده عام موزیک که ادعایی در تشخیص موارد بالا ندارم فکر میکنم ،قدرت اجرا زنده یک خواننده واقعا به تنهایی نمیتونه معرف چقدر خواننده بودن اون شخص باشه ،به نظرم خیلی از خواننده ها واقعا صدای زیبایی دارند و اینکه صرفا نمی توانند در اجرای زنده در بعضی کنسرت ها با اون کیفیت مورد انتظار بخونند دلیل بر اینکه لزوما صداشون دستگاهی هست و اصلا صدا ندارند نیست ،درسته قطعا در استودیو با امکانات موجود صدا بهتر میشه اما بالاخره جنس صدا با بیست سی ،درصد تغییر همون هست .
یعنی واقعا در همین استودیو هم آیا هر کسی میتونه اون حس و مفهومی که در ترانه و ملودی هست رو به زیبایی بعضی همین خواننده های استودیویی ارائه بده ،مثلا همین شادمهر که اهنگ هایی مثل سبب ،عادت تقدیر یا ماندگار رو داره و اینقدر اون هارو در اجرای استودیویی با احساس اجرا کرده و توانسته اون احساس رو به شنونده ها هم انتقال بده ،آیا واقعا خواننده خوبی نبوده ؟
یعنی الان هر شخصی با هر صدایی بره داخل استودیو بهش یک شعر و ملودی خوب بدهند،اهنگش ماندگار میشه ؟
من فکر میکنم بالاخره درسته تکنولوژی خیلی پیشرفت کرده و خیلی ها هم از این پیشرفت سوءاستفاده کردند اما دیگه اینطور هم نباید باشه که دیگه مثلا صدایی که صفر هست رو تبدیل بکنه به صد ،شاید شصت رو صد بکنه اما دیگه یعنی اینقدر خوانندگی مسخره شده که این همه تغییر رو شاهد باشیم ؟