چه میکنه فیلم مدیری ..
نمایش نسخه قابل چاپ
چه میکنه فیلم مدیری ..
کاراش عالیه حسین صفا (sm127)(sm127)(sm127)
تیزرشو داری بزاری؟؟؟
نه ..
امیر یا چاووش تیزر جدید دارین؟؟؟
هان چینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارغوان - علیرضا قربانی (sm50)(sm81)
من با توام پشت همین پلکای بسته(sm27)
ابزار بن بده من مث عقاب میرم بالا سرشون بنشون میکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کرکس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی که تاپیک اشپزی زدم هیچ حاشیه ایم نداشت.این افتخاریم که گذاشتی حوصله برداشتنشو نداشتم(sm2)نقل قول:
این الی حواسش فقط تو کس و کــون این پیرزنه نیکوله(sm2)
جدی ابزاره بن بده اگه دوست نداشتی بگیر(sm2)
از این به بعد توهین،کلمات رکیک،تهمت،افترا و قلدری ببینم بن میکنم خودتو اصلاح کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داش علیمنصور (sm19)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Dj Navid - Santoori Remix (Ft Mohsen Chavoshi)
چجوری میشه ریمیکس خودشو بزنی با فیت (sm2)
Mohsen Chavoshi - Santoori (DJ Navid Remix)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیت؟ (sm2)
دو روز دنیا برام
قفس تر از قفسه
بهم نفس برسون
هوام دوباره پسه
هوامو داشته باش
می گن تو مومنی و
دم مسیحایی ت
نفس تر از نفسه
من که یادم رفته
چی دردمه چی دوامه
برام مهم نیست
کی نیستش و کی باهامه
"همیشه می لنگه
یه جای زندگی م
یه مرگ تازه می خوام
به جای زندگی م"
واسه ی همیشه منو
بکش تا زنده شم
می خوام تو این بازی
یه بار برنده بشم
"همیشه می لنگه
یه جای زندگی م
یه مرگ تازه می خوام
به جای زندگی م"
بش میاد زیر 4 دقه باشه ..
وقتی پس ازگذشت چندسال و متاهل شدن ،تازه میفهمی در دوران مجردی "نیکول کیدمن" ازت خوشش میومده ، حتما نابود میشی _"جیمی فالن" همون بدبختیه که فهمیده
(sm50)
فاک (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال عاشقانه لینک بدین همشو با لینک مستقیم
بدون تگ باشه کیفیت خوب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من صبح نگاه کردم اونطوری بود (sm120) یه چند دفه چشمامم مالوندم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نَیمار هم که داره میره از بارسا (sm25) کی رو میخوان بزارن اونور ؟ دلوفئو ملوفئو ؟ (sm120) الان هر چقدر به ترکیب بارسا نگاه میکنم بیشتر به اهمیت این جمله پی میبرم : اصن فوتبال به من چه (sm2)
(sm2)(sm2)
حسن شورشی (sm2)(sm2)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترمنقل قول:
تو اخرش اگه میخوای خارجی کار کنی باید درست کار کنی.یا درست بزن یا اصلا نزن
یهو عشقت میکشه البوم شکیرا میزنی بعد دیگه چیزی نمیزنی میخوای من اسم بدم تو بزنی
تک ترکای هیتو بزنی برای سایتم بهترهنقل قول:
بهنام بانی داره میزنه رو دست حامد همایون
ببین کی گفتم
(sm50)
دختره زنده س فصل بعدی ..
خفه شو لامصب
کره بز تازه میخواستم ببینم ریدی به کل سریال
(sm30)
(sm2)
میخندی ؟ باید بخوریش
خواهش میکنم ..