ممرم ممرم ممرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممرم ممرم ممرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایده نداره چه ماشینت 3 میلیون باشه چه 300 میلیون اخرش باید از روغن ترمز کاسپین استفاده کنی(sm120)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
یه سانافه بخر و خودتُ راحت کننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2015 هم گرون بود 2014 بخر..
بعد به نظر من این ماشینا کارکرده تمیزم پیدا کنی میصرفه! (sm70)
الان عکس سانتافه 2015 رو به بابام نشون دادم ، گفت به جا اینکارا برو زن بگیر (sm2)
(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو اسیاب به نوبت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست صحبت کن!!(sm2)نقل قول:
بله درسته ابهت زیادی دارند
با سلام به نظر من سوناتا اصلا به درد نمیخورد.(sm2)(sm2)
من خودم اول زانتیا داشتم فروختم سوناتا ۲۰۱۴ خریدم بعد یک هفته فروختم
دوباره زانتیا خریدم .
هیچ ماشینی زانتیا نمیشه .خداییش با زانتیای خودم با سوناتا کورس گذاشتم
حتی گردو خاک زانتیام را هم نتونست جمع کنه .
حالا خودترن تصمیم بگیرید .
من که زانتیا رو با لامبورگینی عوض نمیکنم .
اگه مدل ۸۹ تمیزش گیرتون بیاد ۱۰ تای سوناتا می ارزه.