بگم تاج و تخت شی شده یانه همه بگرخید .. :l
نمایش نسخه قابل چاپ
بگم تاج و تخت شی شده یانه همه بگرخید .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با صدای موزن هم اضاف شد ..
The Strain
له گوه توش این اومده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1080 - GB 2.20
1080 - 1.57 GB
720 - 608 MB
480 - 377 MB
سرعت عمل در حد نمیدونم شی .. :l
5 مین دیگه لینکو بر میدارم ..
با شرکت شهاب آل پاچینو و رضا دنیرو (sm2)و البته صدای شاهنشاها (sm2)
نکنین این مقایسه هارو (sm2)
ویدئوش آماده شد داره آپ میشه ..
شاهنشاها به سلامت بادا (sm111)
دو روز دنیا برام
قفس تر از قفسه
بهم نفس برسون
هوام دوباره پسه
هوامو داشته باش
میگن تو مومنیئو
دم مسیحائیت
نفس تر از نفسه
همیشه میلنگه یه جای زندگیم
الهی من بمیرم برای زندگیم
من که یادم رفته
چی دردمه چی دوامه
برام مهمم نیست
کی نیستشو کی باهامه
یه مرگه تازه میخوام به جای زندگیم
نزار که کشته ی این زهر گزنده بشم
میخوام تو این بازی یه باز برنده بشم
الهی من بمیرم برای زندگیم
آهنگش مخصوص فاز دپرسی هاست (sm120)
(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئو بدون تبدیله اصل جنس 480 ..
(sm27)
(sm98) همین الان گوش دادم تایپ کردم مردک آدم باش درست صحبت کن (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آورین برو مدال افتخارت رو از شاهنشاها بگیر (sm120)
step in chendou china (sm19)
الهی یه روز بیای مجتمع تجاری دنیای نور (sm81)(sm2)(sm2)
(sm19) مهران اندی (sm2)(sm2)
محیط بسته محیط تاریک عینک دودی زدنش چیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب و قابل تحمل تشریف داره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشماش اول صب که بلند میشه سیاه میشه زیرش شکل خوبی نداره کلا خودش گف به من .. (sm120)
مدیری اون موقع صب را تا خیلی وقته ندیده بود .. :l
آره میگفت بیست و چند ساله که 5صبح میخوابه تا ظهر(sm120)نقل قول:
سرلک رفته خندوانه(sm120)
دور چشماش کبود و سیاهه پوف میکنه وحشتناک ، واسه همین از استاد اندی الگو برداری کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهران وحشتناک پیر شده خیلی بیشتر از 50 سال نشون میده (sm74)
و باز هم هوادار ساده لوح و احمق شادمهر ... چه شلوغی کردن عوامل باند استاد فرشباف ... از قیدیم گفتن آدم از یه سوراخ دو بار گزیده نمیشه ولی ما نشون دادیم ایرونی هستیم حتی طرفدارای خارج نشین
به قول استاد اندی و اوس کوروس : ما همه ایرونی هستیم (sm120)
طفلک طرفدارای مدرن تاکینگ و توماس (sm120) روس ها در بهره گیری از قند شکن و دانلود غیر قانونی دستکمی از ما ندارن (sm120)
بدبخت شدیم خدایا چراااااااااا (sm81)
اینجور چیزارو تلگرام هم بفرس من بیمارستان بودمنقل قول:
کی پخش میشهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاست اینجا هرکی میخواد بیاد همیجا حوصله ندارم کلی شیز میز از موزن هه تازه ایجا هم نذاشتم حوصله ندارم ..
گفت بیمارستان فردا منم باید برم جراحی .. (sm50)
فوکی هم دیگه موزنو تحویل نمیگیره یه بنری شیزی ..
ویدئو کلیپ هوام دوباره پسه
3 کار جدید از شوبرت آواکیان برای آقای صدا
به زودی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نی رفته یا نه نگف که جاست عکسه ..
این صوبتای رامبدم به شبکه پیام زدم جواب نمیدن بی ناموسا ..
یه کهنه شرابه که سی سالشه
به جز من یه میخونه دنبالشه
یه کهنه شرابه که این سال ها
گمون می کنم بهترین سالشه...
(sm168)
آزاده نامداری هم لخت شد