سکته مغزی کرده تو آسایشگاه تشریف داره 10 سالی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سکته مغزی کرده تو آسایشگاه تشریف داره 10 سالی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید تتلو: من به تو فک میکنم حتی وقتی که زیر دوشم(sm2)
نوکرتم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) ایشالله خوب بشه و دوباره برگره پیشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم برادر بزرگترم 10 سال پیش فقط 25 سالش بود فوت کرد
اینم از زندگی ما (sm172)نقل قول:
خدا رحمتش کنه (sm50)غم برادر را برادر مرده میداند (sm50)نقل قول:
شجریان پدر - جماعتی که ... (sm50)
بچه که بودم آسمون آبی بود (sm50)
مشکلانی که من داشتم کم نبوده میلاد ! این که فلان دختر ولم کرد و رفت علت اصلی ناراحتیم نیست ! ولی وقتی مشکلات رو هم جمع میشه طاقت عادم هم کمتر میشه ! بیخیال بعضی چیزا رو نمیشه تو جمع گفت (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی اندازه ی خودش دارهنقل قول: