نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm30)
(sm2)
(sm51)
خوب واسه خودتون تو خدمت حال میکنید و میکردید
(sm59)(sm2) چه کنیم دیگه(sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سرباز زندان بودم اونم زندان قزل سال 88 دهنم سرویس شدنقل قول:
کلا خدمت ک.ون پارگیه(sm74)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
21 ماه خدمت 2 ماه اضافه خدمت رو هم 23 ماه خدمت کردم فقط 14 روز مرخصی گرفتم تو این مدت - یکشنبه ها اعدامی داشتیم اونم نه یکی دوتا 20 تا بیشتر بودن بی سر و صدا میبردیم ساعت 4 صبح شروع میشد یه آخوند واسه همه یه وردی میخوند و یکی یکی میکشیدن بالا تموم اینارو من به چشم دیدمنقل قول:
- (sm50)
داره عمر منو اتیش میزنه (sm74)