منم با تنظیمش حال کردم(sm128) همین نامنظم بودنه باحالش کرده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم با تنظیمش حال کردم(sm128) همین نامنظم بودنه باحالش کرده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچقدر که احمدوند سطح خودشو تقریباً بالا نگه داشت عوضش سامان جلیلی زد جاده خاکی و کلا محو شد! صداشم خیلی رو مخ شده
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اهنگهای اولش خوب بود
به نظرم از اهنگ وارث به بعد شادمهر از وکالی استفاده کرد که اجراش تو لایو خیلی سخته اگه نگیم غیرممکن ... دو تا وکال رو همدیگه ... الان هم که دیگه با وضعیت جسمی بدتر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرتشو دیدم ... بازم نمیشه نظر قطعی داد چون با تیون میشه هر کاری انجام داد ...! اما همینکه از تیون استفاده میکنه یعنی اینکه گاهی اوقات لایو هم میخونه ... فقط اینکه تیون میتونه همزمان دو تا وکال استودیویی و لایو رو بگیره و خروجی بده تخصصیه و باید کارشناس نظر بده که همچین چیزی ممکنه یا نه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی که قطعی میشه گفت اینه که کل کنسرت قطعا پلی بک نیست
سر چنتا اهنگ من شک داشتم مثل تقدیر و محال و چشمای عاشق
تو این کنسرتای عید به اینور خیلی به این سه تا اهنگ دقت کردم تقدیر که به نظرم پلی بک نبود دیگه. چون میگفتن وکال همه کنسرتاش یکیه ولی از عید به اینور با قبلیا فرق میکرد تحریرا. محال و چشمای عاشق هنوز سواله برام. ولی بقیه کنسرت بعید میدونم پلی بک باشه. چون هم خیلی جاها نفس کم میاورد هم از ریتم خارج میشد. من دوتا از دوستام هم کنسرت استانبول عید ردیفای اول بودن میگفتن ما هم خیلی دقت کردیم چیزی متوجه نشدیم و بعیده پلی بک بوده باشه. چون اونا هم خیلی پیگیر بودن بفهمن و نفهمیده بودن :)))) یا واقعا پلی بک نیست یا اگه هست خیلی تر تمیز در میاره یا به قول تو افکت اینا هست. خودش یبار البته گفت توی یکی از کنسرتاش که افکت اینا استفاده میکنه ولی من تخصصی نمیدونم چجوریه. ساز زدنش هم قطعا لایو هست. اینکه میگن موقع خوندن و ساز زدن برمیگرده قطعا جزو چیزشر ترین حرفاست. از همون اولش تمام کنسرتاش که نگاه کنی موقع ساز زدن برمیگشت سمت درام تا هماهنگ باشه باش. حتی اون موقع هایی که هیشکی نمیگفت پلی بک ایناست هم همینجوری شروع میکرد ساز زدن رو. در کل اگرم پلی بک باشه تر تمیز هست که اونی که میره کنسرت هم خیلی متوجه نمیشه. همین سولد اوت شدن همه کنسرتاش هم اینو نشون میده. اگه انقد بد و تابلو بود بعید میدونم انقد استقبال میشد از کنسرتاش
به هر دری زدم خوردم به دیواری
میریزمت با عشق توو زیر سیگاری!
قبل تو احساسِ مردن نمیکردم
سیگارو با سیگار روشن نمیکردم....
(sm30)
اقا انقد بحث کنسرت کردید دیروز خر شدیم رفتیم کنسرت روزبه
خدایی از نظر وکال و خوندن و اینا خوب بود
بین کنسرتایی که تو این خراب شده رفته بودم واقعا اجراش یه سر و گردن از بقیه بالاتر بود
ولی کنسرت کاملی نبود قطعا
صدابرداری ضعیف. نورپردازی وحشتناک وحشتناک. طراحی مراحی که کلا تعطیل. صحنه گردانی روزبه هم افتضاح. اخر هر اهنگ میگه به افتخار خودتون دست بزنید بعد اهنگ بعدی شروع میشه :)))))) یکی اینجوریه یکی مثل رضا صادقی باید بزنی صدا سگ بده تا خفه شه اهنگشو بخونه انقد که ور ور میکنه
ولی اگه از سبک و سیاق روزبه خوشتون میاد توصیه میکنم برید. راضی کننده هست
قضیه اهنگ اعترافه مونا برزویی چی بود این فن پیج رسمی شادمهر پستش کرد پریروز ؟
خبریه؟
نه بابا خبری نیست واسه لایک بیشتر گذاشتندنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]