چی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفا مرد؟؟؟
حسین صفا؟؟؟
یا منظور عشق و صفا؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفا مرد؟؟؟
حسین صفا؟؟؟
یا منظور عشق و صفا؟؟؟
(sm77)(sm74)نقل قول:
(sm120)عزیزم شما که در سطح خیلی بالایی هستی من فکر چنین افتخاری رو هم نمی کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک : من اگه 150 میلیون داشتم ....؟(sm2)
یکی از آهنگاتو نصف قیمت واست تنظیم میکنم ، خوشت اومد میریم واسه آلبوم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه من قصدم توهین نبودا اون خنده مال توالت بود که احسان گفت نه مال رباط کریم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن یکی از باحالترین رفیقای خودم بچه رباط کریمه
اول خونتو بگیر خیالت راحت شه (sm120)نقل قول:
تو اگه 150 تا داشتی باهاش چیکار میکردی؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من تکی میخونم ملودی خوب بده با یه شعر ..نقل قول: