موزیک : احسان دریا دل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موزیک : احسان دریا دل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی میذاشتن این خوانندهها تو کیش کنسرت بزارن (sm173)
مرد حسابی زن جدید چیه مگه نمیدونی من فوبیای کلید در خونه دارم ...؟(sm2)فوبیام اینجوریه که کلید بندازم در وا نشه ...(sm2)تازه کابوس هم دارم که شب تو پارک بخوابم ...(sm2)تازه ماهیتابه هم هست ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار تو یه مهمونی رفیقم حرف جالبی زد گفت احسان خودمونیم الان با اینهمه ادعا و وضعی که الان داریم ولی بازم خوبه زن هامون تحملون میکنن ...(sm2) دیدم بد هم نمیگه ...(sm2)
نه والا ... ولی شک نکن بازم آهنگ یه بار مصرفه ...نقل قول:
به هرحال نیا ماه جون و خورشید جون نکن برا خودت شر درست نکن(sm2) اخرش باید از کف خیابون جمعت کنن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعا همینطوره. احتمال زیاد با همین تیم جدیده که آهنگ قبلی را ساختندنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوگل هم بی اعصاب شده ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
جدیدا رادیو جوان زیاد از شادمهر پست میذاره.فک کنم خبراییه
نه فعلا خبری نیست. احتمالا آمار لایک و کامنتاشون افت داشته واسه همین از شادمهر پست گذاشتند بره بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]