عطر تو این اتاق و پر کرده
این هوا اون هوای سابق نیست ...
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
عطر تو این اتاق و پر کرده
این هوا اون هوای سابق نیست ...
(sm50)
فیلم مدیری انقد خوبه که داره رکورد میزنه؟
مطمعن باش کسی قادر نیست منو از عشق تو برگردونه .
ساعت 6:32 بامداد (sm120) اینجا ایران است (sm2)
هیچی دیگه دما رسید به 40 درجه (sm120) ینی کجای دنیا ساعت شش و نیم صبح ساعت میزنن (sm2)
ینی من که خوش صبح هستم توش موندم زورم میومد بیام (sm2)جالب اینجاست چند تا اسکل ارباب رجوع پرونده به دست منتظر بودن (sm30)ینی قیافه ها اول صبح سوژه خندس علی الخصوص خانم ها (sm2)(sm2)
ینی جالب اینجاست واسه صرفه جویی بخشنامه میکنن ولی اول صبح هم گرمه اسپیلت ها روشن (sm120)
قیافه رئیس ( بزرگ شیکم داران (sm146)شکمبد (sm120) ) جالبه (sm2)ینی صبح کسی جرات نداره بره پیشش چه برسه به این ساعت (sm2)بزار بگم اومد خبرم کنه به یه بهانه برم پیشش قیافش دیدنیه فقط خونم پای خودمه (sm2)
(sm2) صدای امیر تاجیک حجیم و محکمه خیلی خوب نشسته رو ملودی (sm120) کار هم که الکتریکه وکال محور انرژی و حس خوبی میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان چیکار کنیم اول صبح مرغ و خروسا خوابن هنوز (sm2)
طیب خان (sm66)(sm2)چه شود (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خدا کنه حوداث قبل از تحول و توبَه رو هم نشون بدن (sm2)مثلاً رقص فاحشه ها وسط زورخونه (sm2)
ده نمکی میتونه از بقیه قابلیت های اکبر عبدی استفاده کنه (sm2) باز اکبر عبدی زن بشه وسط زورخونه برقصه (sm2)
ینی ببین چقد بعضیا نامرد هستن و دائم برا آدم میزنن (sm3)
رفتم پیش رئیس میگه اداره برق نامه زده که شما بخشنامه استان رو رعایت نمیکنین پنجشنبه ها هم کار میکنین ... خودش خندش گرفته بود از دست اینا میگفت بفهمم کی بوده نامشو میزنم ...
ینی ببین پنجشنبه ها که هیچ حتی جمعه ها از زن و بپچه میزنیم میایم سر کار ولی این آدمای نمیتونن ببینن (sm3) آخه کار من یکی تعطیلی نداره باید باشم حتی بعضی روزهای تعطیل ... خب بقیه استانها که پنجشنبه هاشون تعطیل نشده جمعه ها همینطور اونوقت من باید پاسخگو باشم ... بری به کی بگی پستی این آدما رو که دائم واسه آدم میزنن ...
روزی که به من گفتن برو اینجا موندم چی بگم ولی گفتم خب برم ببینم چی میشه حکممو زدن ( به هر حال مدیریت و امتیاز و این حرفا :)) ) اومدم اینجا همه چی بهم ریخته بود ولی تو 3 سال اینجا رو سر و سامان دادم با اینکه آدمایی بودن که بیشتر از من سابقه کاری داشتن ... تا الان ( البته من زن بگیر نبودم و اومدم اینجا و ... کار خدا بود بله آقا (sm2))
درد دلی بود از جانب بنده ...(sm50)(sm120)
(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
یادش بخیر یه زمانی تولد محسن که بود چه جو باحالی میشد
الان حس خاصی نداره (sm98)
(sm2)من هشت ساله دارم تاپیک تولد میزنم
ما از اینجا شروع کردیم بعد چاوشی نیوز بعد فیسبوک
الان شده اینستاگرام
روح نداره
سورپرایز ویژه تا ساعاتی دیگر از اتحاد چاوشی (sm132)
زرت (sm2)مثلا میخواین چیکا کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ممر یادشه نسخه جدید اهنگ فرمت ایتونز و کاورای ایتونز پخش میکردیم یع زمانی
(sm2)میخوای صید جگر خسته بزنم محو شین همتون
خبر بسته بودن جاده ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
320 که از ایمیج اصلی خودت زده باشی یا نسخه ایتیونز البوم اشارات نظر رو نداری؟
شنیدم مواظب اشترم نبودی مگه من به تو نسپردمش؟(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان خودم احتیاج به مواظب دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز که بچه است چاوشی
مونده تا برسه به استادِ من ... (sm59)
چیز خاصی نشده ولی خوبه که مواظب داشته باشم واسه پیشگیری ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنج سال از حضرت استاد رضا یزدانی کوچیکتر تشریف داره ...
یه ترک قدیمی میلاد درخشانی با سیری و زانی خونده بود خوب شد همون سبکو ادامه نداد.
فقط من موندم این اشارات نظرو میلاد اول خونده یا سارا نائینی.ترک میلاد که تنظیمش خیلی حرفه ای تره + بک وکالشم فکر میکنم همین سارا نائینیه.
تاریخ ریلیزه کاره میلادم قدیمیتر بود تا جایی که یادمه
تو هروقت چیزیت شد به خودم بگو تعارف نکن(sm2)نقل قول:
من وکیل بودم تو موکل ، برنامه رو به هم نریز (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا ..
اقا دیروز یه اسپاسم عضلانی(اگه درست بگم) گرفته بودم.بدنم عینه این شیشه ای خمارا درد گرفته بود.حالا نگید شیشه ایه و میدونه خماریش چجوریه(sm2)خب ادم میبینه چقدر درد میکشننقل قول:
خلاصه.جوری درد داشتم که مثلا یه بسته پاستیل میدادی که باز کنم نمیتونستم.هی میکشیدم بالای بسته رو که پاره بشه ولی این تاندونای دستم یه دردی میگرفتا(sm2)
اقای یه شاخه نیلوفر تگت کردم ندیدی؟نقل قول:
یعنی کلا البومو نذاشتی یا 320 نذاشتی.مگه میشه البوم به این خوبیو نذاشته باشی؟ تو که سی دی بیبی رو خالی کردی اونجا حتما داشتهنقل قول:
دردت تو سر سیجول ...(sm2)نقل قول:
فدام بشه الهی(sm2)نقل قول:
یعنی ریپش ماله خودت نیست.مرسینقل قول:
خفه ..
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)نقل قول:
نقل قول:
من هدفم این بود که بگم موزن بهترینه باقیش رو سپردم دس برو بچ دیگه فوکمم نی ..
وقتی خوانندشون بجای اینکه حداقل لایو بذاره تو اینستا و با هواداراش صحبت کنه،یا فیلم بذاره یه صحبتی یه حال حوالی بکنه،از زیره دماغش تو پارکینگ فیلم میگیره و یه 2 بیت زوری میخونه انتظاره دیگه ای داری از هواداراش؟(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)