(sm55)میلاد کیون حسین هم گی
خب من تنهاتون بذارم شروع کنید (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm55)میلاد کیون حسین هم گی
خب من تنهاتون بذارم شروع کنید (sm70)
جملت ایهام داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیری هانری :
"اگر من یک پسر داشتم به او می گفتم سعی کند همانند توماس مولر باشد، نه رونالدو و مسی.
رونالدو و مسی از عجایب خلقت هستند، سعی نکنید از آنها تقلید کنید. اما فوتبال همان چیزی است که مولر و ریبری انجام می دهند، می توان آن را یاد گرفت و کپی کرد."
توماس مولر (sm3) بازیکن عالیه ولی چندش نمیدونم چرا .
مثال دیگه ای نبود بزنی تی تی (sm70)
اون زمان اون پفیوز بازنشسته شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ایهامینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توماس مولر عن ترین بازیکن تاپ دنیاست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا این بشر تعریف نشدست (sm120)در حالیکه تخمیه خیلی عالیه (sm120)
اینهمه عکس دخمل برات گذاشتم باز میگی گی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)یک سال ادد داشتی منو تو فیس یه لایک نزدی ادمی تو؟؟؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون زمان چمپرز رفته من یو (sm2)نقل قول:
میلاد ,کیون هست (sm120)نقل قول:
میلاد کیون ,هست(sm120)
میلاد کیونی هست (sm120)