@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان سوال کن ببین میتونی عوامل کار را متوجه بشی کیا هستند
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان سوال کن ببین میتونی عوامل کار را متوجه بشی کیا هستند
فعلا خبری از اهتگ جدید نیست
کار بعدی کار پر قدرتی نسبت به کارای اخیر میباشد
اول میگی خبری نیست بعد میگی کار پرقدرتیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این مزخرفات همیشه قبل پخش آهنگ میگند بعد یهو پخش که میشه میفهمی چقدر مزخرفه
فکر نمیکنم به این زودیا پخش بشه کار جدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کار بهتری میشه نسبت به این چندتا کار آخری که پخش شده
من خودم این خبرو از کسی شنیدم مطمئن نیستم خبر درست باشه یا نباشه
والله این آهنگای آخرش همش میگفتند بهتر از قبلیه ولی بدتر در میومد. در کل من که دیگه هیچ ذوقی واسه آهنگای جدیدش ندارم مگه اینکه خودش ساخته باشه یا با یه تیم درست و حسابی کار کرده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اون سعید ادمین شادمهر لایو بگه بمب تو راهه شک نکنید فاجعه ی دیگری در راه است ....
عوض نمیشی قشنگ بود من خیلی دوسش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فعلا خبری از بمب نداده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]