نیم ساعت دیگه سینما آفریقا میره ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نیم ساعت دیگه سینما آفریقا میره ..
(sm30)
خوشه انگور سیاه با وزن ۶ کیلو و ۳۵۰گرم در روستای چوملان مهاباد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوستر محسن چاوشي كه توسط هادي حيدري طراحي شده بود در سالروز تولد او با حضور سيدمحمد امامي، رويا نونهالي، گلاره عباسي و اميرحسين فتحي رونمايي شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm100)(sm120)
میلاد با سر سعادت و میمونِ فخر خوانندگان جهان ، شاهنشاها موزن بر آحاد کاربران شادباش بادا
به به
مردان متولد مرداد : شیر ژیان و سرکش ( (sm120)) عاشق پاکباز ، دوست واقعی و پدر نمونه هستند
نیمار برای من مثل استیفن کاری در گلدن استیت است (sm120)
عالیه (sm2)
14:48 ::
1396/5/2
محمود جهان رو چند سال خانه نشین کردن نزاشتن کنسرت بزاره حالا براش عزا گرفتن همون آدما ...
بنده ی خدا کارش رسید به عمل قلب باز .. افسرده شده بود چون یه سری آدم متحجر نزاشتن کار کنه
کاملترش (sm120)
فوق العادس این بشر (sm2)عصبانی که میشه آفتابه رو میگیره میره جلو (sm2)(sm2)
بعضی مواقع آقای کیروشیپور میگوید کجای دنیا، الان هم اینطور است؛ کجای دنیا دیدید یک مربی بیاید از قبل کارهای خود را هماهنگ کند و یک کاپ، مثل کاپ جام جهانی را بگیرد و با آن در استادیوم دور بزند؟ (sm2)
GOT S07E03 2017
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | 7[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ آخ (sm30) تاج رو میگه استقلال (sm2)(sm2)مهدی استقلال (sm30) ینی دهنش سرویس (sm30)(sm30)
طبعا وقتی آقای کیروش وقتی در مقطعی گفت تاج؛ البته که تاج عوض شده و الان باید بگوییم آقای استقلال؛ وقتی در مقطعی استقلال(مهدی تاج) رییس سازمان لیگ بود ایشان(کیروش) مگر نگفت این برنامه را یک راننده تاکسی نوشته است؟؛ حتی به راننده تاکسی هم اهانت کرد؛ وقتی آن راننده تاکسی میشود رییس، حالا هم رییس کیروش است، نه استقلال(مهدی تاج)
(sm81)
الان میبرنش کمیته اخلاق میگن چرا گفتی استقلال ؟ میگه خودتون اول انقلاب گفتین اسم تاج ممنوعه باید استقلال بشه (sm2)
آقای ساکت کجا بوده اصلا؟ هر جایی بوده با رانت بوده است؛ تحصیلات او ورزشی است؟، ورزشکار بوده است؟؛ ایشان راننده آقای اکبر ترکان، رییس هیأت فوتبال استان اصفهان بودهاند (sm2)
ژوزه مورینیو، سرمربی منچستریونایتد، با اشاره به کاشت مو توسط آنتونیو کونته، پاسخ صحبت های اخیر او ر ا داد.
به گزارش "ورزش سه"، کونته که پس از قهرمانی در لیگ، تیمش را برای فصل دوم و قهرمانی دوباره آماده میکند، به بازیکنانش گفت که باید از تکرار فصل مورینیو پیش گیری کنند، فصلی که چلسی مدافع عنوان قهرمانی اش بود ولی در نهایت در رده دهم کار را به پایان رساند. حال مورینیو با اشاره به کاشت مو توسط کونته، پاسخ صحبت های اخیر او را داد. او گفت:" نمیدانم.به روش های مختلفی میتوانم پاسخ صحبت هایش را بدهم ولی من با صحبت کردن از کونته موهایم را از دست نخواهم داد."(sm2)
اقا لینک خوب بد جلف رو کسی داره ؟
همش پولیه سایتشم خرابه upera
(sm2)(sm2)
آلبوم سیامک خاهانی رو بده بدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خواننده های اوسکل ما الان که تابستونه و باید آلبومی آهنگی چیزی بدن کلا دایورتن...بعد دی ماه و خرداد که فصل امتحانات ما بدبختاست زرت و زرت آلبوم میدن..اصلا بدبختی داریم ...جام جهانی هم هر 4 سال همون موقع
امتحانا شروع میشه...ای خاک بر سر ما
عزيزم کجایی دقیقا کجایی...
https://goo.gl/Q8693dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن جدیدا رفته رو اعصاب اینو شیجوری فرو کنم تو خودم .. :l
(sm2)
دیروز جوگیر شد هف هش نفرو فالو کرد(sm120) چند روز دیگه آنفالوشون میکنه(sm120)
فوکخل شده ژدیدا ..
میلیک کو تعجب میکنم به زدن موهای رضا یزدانی بعد از 20 سال اشاره نکرد ..
دیرو هم تولد موزن هم آرنولد هم نولان بود گرخیدم .. (sm74)
تو خواب انگار
طرحی از
گلُ
مهتابُ
لبخندی
شب از جای شروع میشه که تو چشماتو میبندی ...(sm50)
سینجول خیلی تیزتر و بزتز از این حرفاس که نقل بگیری ازش و پاکش کنی .. :l
هادی حیدری طراح این پوستر با اشاره به اینکه فرصت محدودی برای اجرای طرح داشته، بیان کرد: محسن چاوشی باید بیشتر در ملاء عام ظاهر شود. امیدوارم بعد از این شرایطی ایجاد شود تا او ارتباط بیشتر با مردم و جامعه برقرار کند و در چنین مناسبتهایی از حضورش بهره ببریم.
وی ادامه داد: عکسهای محدودی از چاوشی منتشر شده و به همین خاطر با خودم میگفتم ایکاش هنرمندی که در فضایی گسترده صدایش مورد استقبال قرار گرفته است، خودش هم بیشتر از این بین مردم دیده شود چرا که ارتباط با مخاطبانش به شکل مستقیم و مستمر روی هنر هر آدمی تاثیرگذار است.
حیدری در پایان در رابطه با ویژگیهای تابلوی رونمایی شده، توضیح داد: در طراحی این پرتره سعی کردم حس و حال صدای چاوشی را به اندازه تواناییهایم لحاظ کنم و امیدوارم از دید بینندگان نیز کار مناسبی انجام شده باشد.
راستی این پسره کوش همخواب کالیسی بود اصن یادم رفته چی شدش
داریو ناهاریس؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهان
فک کنم توی میرین موندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]