(sm120)اگه رئالی بود چینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)اگه رئالی بود چینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ونگر :نقل قول:
در دو فصل گذشته روند از دست دادن بازیکنان تغییر کرده زیرا توان مالی لازم برای جلوگیری از این کار را داریم اما فصول قبل از آن نمی توانستیم. اینجا می نشستم و به این فکر می کردم "نفر بعدی که از تیم می رود چه کسی است؟
(sm128)
همچین روزی نمیاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)کاتالان مستقل شه بارسا به گاو میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منچستر هم که الان به گاو رفته مث لیورپول که یه زمانی شاخ بود الان نیس
اوه اوهنقل قول:
دختر پولدارا خیلی لوس و نونور دیوانن رو اعصابن بدجور (sm3)
خودشونه بالا میگیرن پفیوز ها بدرد من و تو که هیچی نداریم نمیخورن (sm70)
بهترین حالت :
خانواده متوسط
فوتبالی ارسنالی ،حالا نبود هم مشکلی نیست
فیلم دوست
سریال دوست
کار هم بکنه خرج خودشو تامین کنه (sm30)
توان مالی منچستر فوق العادست اره امسال هم سهمیه رو نگیرن تو یه برهه بد میرن ولی زود بازمیگردن چون پول دارن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارین هم تیم ملی المانه همیشه جز 4 تیم برتره (sm70)
بارسا هم بعیده
نمیدونم چرا من اینقدر به کلوزه علاقه دارمنقل قول:
از بچگی عاشقش بودم (sm77)
پولدار باشه فقط میشینید تو خونه پی اس بازی میکنید و فوتبال میبینید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش l'Equpe ,رادامل فالکائو مهاجم 28 ساله کلمبیایی خانه ی مجلل خود در شهر موناکو فرانسه را با قیمتی بالغ بر 5 میلیون یورو به فروش گذاشته است, گفته میشه مقصد بعدی وی رئال مادرید میباشد مذاکرات باشگاه او با این تیم مادریدی در مرحله ی پایانی و نهایی خود میباشد
عشق فقط یک کلام(sm137) سلطان چیپ علیه سلام(sm137)نقل قول: