خوبه دیگه .. مودمت رسید . ؟! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبه دیگه .. مودمت رسید . ؟! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نع، شیر تو دیجیکالا ایضاً (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا امروز تا ساعت 6 میرسه یا فردا تا قبل 12 ظهر (sm132)
خو هنوز مودمت نرسیده حرص هم میخوری واسه مخابرات (sm2)نقل قول:
امروز که فک نکنم برسه دیگه همون فردا .. مبارکت باشه .. ایشالله حداقل تا 1 مگابایت برات دانلود کنه مال من که 400(sm172)
هیچکسی تو اون خیابون نمیدونست اون کیه
نمیدونست اسم آهنگی که میزنه چیه ... (sm50)
شیر مار های ضحاک تو زبونت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عمریه زجر کشیده ام... سرعت به 500 هم برسه و ثابت بمونه میگم خدا بده برکت 1 مگ پیشکش (sm59)
(sm30)نقل قول:
تنور نگاه تو خاموش شد
شبه از خمیر جسد نان گرفت ... (sm50)
هویت ندارد شب شعر من
شبه اسم آن را گروگان گرفت ... (sm50)
گاهی سکوت
یعنی اما
یعنی اگر
یعنی هزار و یک دلیل
که " دل " میترسد بلند بگوید … (sm50)
من شک ندارم نمیای
دوریب میشه عادتم ... (sm50)