n تا برات لایک زدم برو حالشو ببر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
n تا برات لایک زدم برو حالشو ببر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چی بر سر این نسل اومده که اینقدر گشاد شدیم (sm2)همش آماده خوری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به اون روزی فک میکنم که در بهترین حالت قراره شب ساعت 9 بخوابم که ساعت 7 برم سرکار اداری (sm2)ادم چندشش میشه (sm2)
این یعنی هیچکدوم از بازیای چمپینوز لیگ رو نبینی و بگی پولشو یکی دیگه میگیره حرصشو شما میخورید ؟(sm2)
شاید باورت نشه ولی منم خیلی دوسش دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سانتیاگو برنابئو:
انتی مادریسمو تاوانی است که باید به دلیل جام های زیاد و بهترین بود بدهیم(sm50)
ارزش نیش و کنایه هاشو نداره (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن ها خیلی پفیوزن یه چیز برات بخرن یه عمر سرت منت میزارن (sm3)
تا بهش بگی منچستر با داوری به اینجا رسیده میگه تلوزیونو من خریدم (sm2)
نصحیت بهت میکنن زن پولدار نگیر مگر اینکه خودت هم پولدار باشی
بازیکن المانی فقط مسوت و رویس(sm50) بقیه خوبن ولی خیلی عنن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین وثوق دیگه نمیاد تا فینال سی ال (sm2)
(sm120)دمت گرم 15 تانقل قول:
مدیونت شدم عشقم(sm127)
یه درصد فک کن (sm120)نقل قول:
در ضمن من رئالیش رو میگیرم (sm120)
ویشکا آسایش(مدیر مدرسه)عشق دو حالت داره ، عشق مادر به فرزند، عشق خدا به بنده ، بقیه ش تاثیرات هورمونیه ...(sm2)
ورود آقایان ممنوع-رامبد جوان
نویسنده:پیمان قاسم خانی