کینگ آرتور - موسیقی متن عالی ، فیلمبرداری عالی ، کل فیلم مقوا ...
نمایش نسخه قابل چاپ
کینگ آرتور - موسیقی متن عالی ، فیلمبرداری عالی ، کل فیلم مقوا ...
ویــژه برنامه صوتی آقای "صدایخاص" موسیقی پاپ ایران
تولیدی "رادیو ســـــرنا"
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول فصل دوم شهرزادو از کجا با کیفیت 720 بدون تگ دان کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1
2
3
4
5
6
سریع بیگی پاک کنم ..
پ.خ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیورپول هیشکیو نمیتونه بگیره
رئال هم که هیچی فقط یه مشت جوون و بیل مصدوم و داغون
یه جور ریلکسه مدیریت رئال لج ادم در میاد
بارسا هم که کلا هیچ و اینکه جای تهدید PSG یکم فکر کنن بد نیس
فرض کن با این تهدید ها PSG ترسید و اصلا نیمار رو نخرید خب برا نیمار روحیه می مونه تا برا بارسا بازی کنه؟
سریع باس جوش بدن برن با پولش دو تا بازیکن خفن بخرن شکایت و ... چه مسخره بازیه :|
هایجک لوکاکو ولی جالب بود + حرکت ابراموویچ که حاضر شد ماتیچو بده منچستر و قهربازی در نیاورد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول : شکلک(sm77) عالي بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جذابيت ليگ به کيفيت بازيهاست .. سري آ کيفيت نداره چون به غير از يووه بقيه تيما بازيکن و امکانات ندارن !
تنها خريد خوب ميلان همين بونوچي بوده ! رم به غير از ژکو و ده روسي بازيکن نداره ! اينتر و ناپولي هم که نخودي هستن ... اينتر فقط بازيکن درجه 2 گرفته الکي شلوغش کرده
سري آ ديگه طرفدار نداره چون بازيها خسته کننده شده ...
بايد پول خرج بشه تا تيم درست بشه ! چلسي رو قبل آبراموويچ ببين ! يه تيم معمولي بود ! سيتي هم همينطور ... پاريسن ژرمن و ... پول اينا رو مدعي کرد ! پول خرج کردن ليگ انگليس رو جذاب کرد و ....
باز رفتيم سراغ درآمد زايي و سود کردن باشگاه :))
تا الان چيني ها سرمايه گزاري نکرده بودن تو فوتبال اروپا ... شک نکن پول الکي خرج نمي کنين فقط بازيکن درجه 2 ميخرن بدون ريسک ...
من این چینی ها رو میشناسم پدرسوخته ها (sm120)
(sm120)
رودریگو آلوز ۳۴ ساله که از شخصیت های تلویزیونی انگلیس است و طرفدارانش او را بیشتر به خاطر عملهای زیبایی اش می شناسند، این روزها برای عمل زیبایی در جزیره کیش به سر میبرد
او با انتشار تصویری از سواحل جزیره کیش نوشت:یک جزیره دوست داشتنی و خیره کننده با ورزش های آبی بسیار، آب شفاف و گرم. امیدوارم بتوانم بیشتر بمونم تا از این بهشت شگفت انگیز ایرانی لذت ببرم
تیم پزشکی که مسئولیت جراحی او را بر عهده داشت به مناسبت تولد این سلبریتی او را سوپرایز کردند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)شبیه مموتی شده
همچین دورش حلقه زدن انگار آلفردو دی استفانو دی کاپریو اومده (sm120) بانوان رو نگاه کن (sm2)
کلاً سلبریتی ندیده هستیم تا یکی میاد سریع میخوایم خودشیرینی کنیم حتی اگه چورن استار باشه (sm2)
این یارو زنگنه هم عالیه یهو آفتابه میگیره (sm2)ازاصل غافلگیری استفاده میکنه (sm2)
زنگنه :برخی گمان میکنند امضای قرارداد با توتال اسلام را به خطر میاندازد
چقد فیلمای ایرانی چرتن خوب بد جلف نصفشو دیشب دیدم افتضاح
واقن مردم این چیزا رو میبینن بازم میرن سینما ؟!
توماس یورگن کلوپ (sm120)
این عکسشو خیلی دوست دارم (sm19)
اقا کسی این بسته های شش ماه و یکساله همراه اول گرفته ؟ چرا کد تایید نمیفرسته اپشم که ریده
اونایی که تو *1# گذاشته گرونن شش ماه 87 هزار تومن ! تازه نصفشم شبانس
Alien Covenant 2017
Ridley Scott
... (sm81)
نت منم ماه پیش روزی 20-30بار قطع وصل میشد زنگ زدم شرکت جواب نگرفتم زنگ زدم تهران هرچی از دهنم در می امد بهشون گفتم الان خوب شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی بیلیا و کسیه رو دیدی ؟ محشرن جفتشون
کنتی بهترین آمار مدافع راست دنیا رو داشت پارسال گلزن ترین مدافع تاریخ ایتالیا شد 8 گل 5 پاس گل
چالهان اوغلو بهترین آمار ضربه ایستگاهی داره اونم با نیم فصل بازی یه بازیکن کاملا تکنیکی و فانتزی
موساکیو هم تو ویارئال ترکوند دومین خط دفاع اسپانیا هم شدن
تمدید دوناروما هم که عالی بود یه مهاجم خوبم اضافه میشه کنار آندره سیلوا
کجای این تیم درجه 2 ؟
کیست مرا یاری کند
عشق است آث میلان کبیر (sm19)نقل قول:
این اسی خره حرفاش الکیه همش (sm2)
آلبوم پالت چرا نیومد پس
همچنان این شکلک (sm77) عالیه (sm2)نقل قول:
با کمال احترام این بازیکنایی رو که گفتی در حد نام میلان نیستن ( به غیر از دوناروما ) میلان با این بازیکنا نمیتونه با یووه رفابت کنه و سری آ با این بازیکنا جذاب نیست
(sm98) آدم باش (sm56) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک قبل اینکه تو به دنیا بیای من طرفدار میلان بودم (sm120) عکسای دژان ساویسویچ رو دیوار اتاقم بود (sm120) عشق ردودندو روی کاستا و بوبان بودم (sm120)
بهروز صفاریان:
کم داریم مثل محسن چاوشی که اگر تا به حال مانده، هم آدم مستحکمی است، هم ریشههای قوی دارد و دوستان خوبی مثل من دارد که میتواند خود را حفظ کند. خیلی از کسانی که حالا وجود ندارند، با یک ویدئو میتوانند به بازار برگردند.
(sm120)
بنده هم از سال 2002 طرفدارشم (sm70)نقل قول:
خب باش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما یادتون نمیاد سال 76 حمل گیتار به مثابه حمل کلاشینکف بود (sm120)داستانها داشتم (sm2)یک نوجوان 15 ساله ی پاک و معصوم چست و چابک بودم (sm81)(sm120)
داد بی دا فک کنم تحقیقات ادامه دارد همینطور زندگی فلاکت بار تو ایران ∆نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
������ فوری
قطع ۴ ساعته اینترنت سراسری در خوزستان و توضیحات شرکت مخابرات استان
و همینطور شهر تبریز ۲ تا ۶ عصرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)جی جی و خلسه یه جوری ریدن به تتلو که نگو (sm2)
...
صحبت از پژمردن یک برگ نیست
وای! جنگل را بیابان می کنند
دست خون آلود را در پیش چشم خلق پنهان می کنند
هیچ حیوانی به حیوانی نمی دارد روا
آنچه این نامردمان با جان انسان می کنند
صحبت از پژمردن یک برگ نیست
فرض کن مرگ قناری در قفس هم مرگ نیست
فرض کن یک شاخه گل هم در جهان هرگز نیست
فرض کن جنگل بیابان بود از روز نخست
در کویری سوت و کور
در میان مردمی با این مصیبت ها صبور ...(sm50)
بهمن قبادی از نظر منتقدان سینمایی مؤسسه سینمایی (روتین تومیتو) و سایت معتبر (متاکریتیک) در میان 25 کارگردان برتر قرن 21 جهان قرار گرفت ... (sm50)
- (sm50)سرعت دانلود عجیب ریده
صب هیچی دانلود نکردم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حضرت استاد رضا یزدانی ،
آلبوم جدید ،
شهریور ماه ... (sm171)