RockMusic Is Coming ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
RockMusic Is Coming ... (sm50)
#فاک بدخواه ...
فوکیدم تو و خوانندتو باهم ..
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نموده استاد شیش ماه یه بارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
همیشه میلنگه یه جای زندگیم
الهی من بمیرم برای زندگیم... (sm74)(sm50)
دهنتو ساییدم (sm70) یعنی انقد سخته لینکارو پ.خ کنی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها!?؟!
لینکای دانلود فصل دوم شهرزادو کیفیت 720 بدون تگ پ.خ کن :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار گذاشتم دیگه نمیتونم ..
شانس آوردی تو هسیتوریم بود بیا ..
فوکیدمت 1 .. 2 .. 3 .. 4 .. 5 .. 6 ..
4 دقه فرصت داری ..
ایندفه نگیری مجبورم بهت تجاوز کنم ..
شد 3 دقه ..
شیون پاره خب مگه کرم داری اینجا میذاری که وقتی نیستم بزنی پاکش کنی؟ (sm77)(sm77)(sm77)(sm77) این قابلیت پ.خ لامصب رو پس واسه چی تو فروم گذاشتن؟ (sm77)(sm77)(sm77)(sm77)نقل قول:
ای خدااااااااااااااااااااااا اااا (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm27)
همراه اول پیامک داده بسته خوشامدگویی نت نامحدود یک هفته (sm59)
یعنی من الان صب و شب بزنم دان ؟ به فاک نریم (sm2)
نزن تو سر مال ، حضرت سالی یه آلبوم میده ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدید کارن همایونفر
نیمه ی دوم شهریور ماه ...
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)بالاتر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهرِ مادر
Alien ...
خوب ...
از 4 بهش 1.5 امتیاز میدم ...
من کیفیت پرده رو چند هفته پیش دیدم خوشم نیومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید اشتباه من بود ولی به نظرم prometheous خیلی خیلی بهتر بود
خواهر مادر ِ این کارنقل قول:
(sm132)بعد از سریال جیپسی با نقش افرینی یگانه بانو عالم نائومی واتس اینک جسیکا بیل
(sm59)
پسر عجب بسته هایی داره چه سرعتی دم همراه اول گرم چرا اینا رو اطلاع رسانی نکرده بود
آقا کمک :
فتوشاپ 2015 نصب کردم 4 روز استفاده کردم ، امرو این پیام میده : SIGN IN REQUIRE
برنامه رو بالا نمیاره
چه کنم ؟(sm172)
(sm178)
Adobe(sm3)
همون patch میگی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرتابل نصب کن اگر کرک نکردی بی فایده س البته کرک هم کنی بعضی وقتها میره رو مخِ اگر ویندوزت 64 هستش کرک هم کنی بعضی از نسخه های داغون فتوشاپ به خصوص CS در قسمت دستور Ctrl+T برای تغییر سایز ارور میده و میاد بیرون از نرم افزار مناسب ترین و بی درد سر ترینش نصب نسخه پرتابل هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسبت به prometheous خیلی ضعیف تر تشریف داره ، ولی باز بهتر از مزخرفاتی هست که تا حالا اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر این سفره هنوزم یه نفر ... (sm50)
درست شد(sm135)
معین .. (sm172)
دلار .. (sm172)
دبی = مسلخ (sm118)