با این کونی پارازیت ننداز داریم حال میکنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با این کونی پارازیت ننداز داریم حال میکنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تتلو که ادم حسابش نمیکنن خخخخخنقل قول:
خیلی دنبال حاشیه
...(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اون مغازه نبوده که همه جا همون قیمت میدادن اونم نه انار تازه انبارینقل قول:
علیرضا عصار خب هر کسی گوش نمیده. البته همیشه پر محتوا و بامعنی بوده
سبک جوان پسند نیست. تلویزیون خوبه براش
اصلا به من چه این همه چشمای تو قشنگ بود (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز تو خیال زلزله ای. کجا زندگی میکنید؟نقل قول:
من از شجریان سیر نمیشم تا به حال هر آلبومشو بیش از هزار بار هم گوش کرده ام دیگه ملکه ذهنم شده تک تک نت هاش تو ذهنمه...(sm14)
نت نه نوت . یک غلط املایی داشت = 19نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زبان تدریس میکنم داداش...(sm50)