[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق فقط یک کلام(sm137) سلطان چیپ علیه سلام(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این عکس چند رئالی می بینید(sm2)
جایی که شاهزاده ردوندو باشه بقیه به چشم نمیان(sm50)
تست اواتار(sm29)
زن و شوهر همدیگرو فقط صبح موقع صبحونه خوردن و شب موقع خواب ببینن بعله میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا 3 روز پیش یه سطل بزرگ گرفته بود 3 روزه زدیمش زمین (sm120)
خوش ترین میوه دنیا از نظر من(sm120)
گور بابای ارزونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این دنیا به هرچی فکر کنی باید بشینی و حسرت بخوری ولش کن اصلا (sm120)
چاره ای نیست (sm120)نقل قول:
مگر اینکه شغل نونو اب داری داشته باشی که ما گشادیم (sm120)
میخوای با همسرت دست در دست هم در سواحل انتالیا قدم بزنی اینجا نشین ور بزن برو کار کن (sm120)
در مورد او والدانو مدیر فنی آن زمان رئال مادرید می گوید :(sm81)
« با دیدن او و اشتیاقش برای بازی فوتبال به یاد جوانان مشتاق آرژانتینی میافتادم. او با انرژی کار میکرد و من در بازیها به او موقعیتی میدادم که روز به روز پیشرفت کند. من آینده روشن و پرفروغ او را از همان سالهای ورود به رئالمادرید در چشمانش مشاهده کردم.
البته به او سختگیری هم میکردم که گاهی از دست من عصبی و دلگیر میشد. بعد هم از او عذرخواهی میکردم و میگفتم که آرزو و هدفم تنها موفقیت اوست. او نیز نه تنها با من بلکه با مربیهای دیگر بسیار مودبانه، رفتار میکرد »(sm81)