تو به هادی ما قول داده بودی سی دی اورجبنال براش بدی...(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو به هادی ما قول داده بودی سی دی اورجبنال براش بدی...(sm77)
من نه از تو سیدی میخوام نه ازین .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد یه نفر افتادم که 3 سال پیش میامد از ویدئو ها اسکرین شات میذاشت توی تاپیک دی وی دی
ولی لینک نمیذاشت . بهش میگفتم یا بذار یا پاک کن پستت رو . که چی اسکرین گذاشتی . یا میگفت ندارم یا میگفت خواستم بدونی من چیا دارم (sm138)
اینم شده حکایت من و این کاربرا . البته مشکل از منه
تو هنوز منو نشناختی . من خاکی تر از این حرفام . یعنی اگر سی دی اورجینال داشتم . 100% ترکی میذاشتم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هادی هم بابت این موضوع عذرخواهی کردم.
شرمنده ام اقا هادی .اون سی دی های من داشتم اورجینال نبودن. بازم ببخشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زود قضاوت کردن در مورد دیگران خوب نیست.
من آنچه از شما شنیدمو میگم داداش...(sm39)
والا من آنچه که نیاز دارمو دارم...
حتی یادمه به هادی گفتی آواتار من امراهه...(sm51)
اره راستشو گفتم .نقل قول:
من فعلأ حتی خودم دسترسی خوب به اینترنت ندارم دارم این اکانتو جمع آوری میکنم و یه اکانت جدید برای آپلود فایل هام میگیرم...